Alians
Poznat
- Poruka
- 7.793
Alians , daj fotku . Znam da imas![]()
Imas ti Lauta da ti da ovde ja cu ti tamo gde treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alians , daj fotku . Znam da imas![]()
vidi ti njega sto se obezobrazio...Imas ti Lauta da ti da ovde ja cu ti tamo gde treba![]()
vidi ti njega sto se obezobrazio...![]()
O Boze![]()
cekaj,koji sloba!?A vid ti nje sto me kontrolise
Trebala si doci na nasu proslavu sad 14 kad je bila sa sve Slobom
Pa da te vidim onda sto si hrabra![]()
ma sve je cool... znas da ja tako malo odreagujem u trenutku,moj gardMa malo te provociram da proverim jesi ostala ostra
Aj na pp cu ti recem ime i prezime onog.
i kako je bilo...!?
loodo i nezaboravno ?!
ja jos ne znam da li na moju proslavu da odem,nesto mi se ne gledaju svi ti ljudi....
![]()
I sad neko prica o misicima. Evo moje ruke nakon 5 odlazaka u teretanu i to radim najvise sat vremena na tri sprave 5 serija po 10 komada i kad sam se slikao uopste nisam stegnuo ruku, nego je normalno drzim.
Sto dalje znaci da kad bi ja isao 2 meseca u teretanu, ne bi vise ni mogao uci u nju, nego bi oni morali razrostati krov da me spuste unutra da ja mogu malo jacati jaja.
![]()
povraca mi se na te sto su se kresale bez zastite ko zecevi,na velikom odmoru radjale decu,i sad glume neku finocu...Ma bilo dobro samo sto dosta njih nije doslo a oni koji su dosli druga polovina to je bilo sve udato sa decom i muzevima![]()
povraca mi se na te sto su se kresale bez zastite ko zecevi,na velikom odmoru radjale decu,i sad glume neku finocu...
povraca mi se na te sto su se kresale bez zastite ko zecevi,na velikom odmoru radjale decu,i sad glume neku finocu...
dobro,priznajem ima i takvih,ali u manjiniPa dobro nisu sve takve ima i onih koje su se udale iz ljubavi.
to 'povraca mi se' je bilo vise figurativno... i odnosilo se na persone koje poznaje i on i ja...Pa povracaj
Ima ih, za slucaj da nisi bila sigurna. Idi sad i prigrli solju. vece solju