Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Mojne tako to mi poso 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mojne tako to mi poso![]()

Evo jedno pravo nekada...
![]()
Htela da, khm, digitalizujem neke slike, kad ono ****, sve mutneal' bar su dobre za forum
Svit seventin, pušim keks i pijem zatvorenu metaksu. Bila sam tako fino dete![]()
Yee MS ko još kupuje skener![]()

Evo jedno pravo nekada...
![]()
Htela da, khm, digitalizujem neke slike, kad ono ****, sve mutneal' bar su dobre za forum
Svit seventin, pušim keks i pijem zatvorenu metaksu. Bila sam tako fino dete![]()

...ionako su ljudi različiti...kao i njihovi ukusi...eto,tebi je tvoj mačak majlepši na celom svetu i tako treba i da bude...dal se "dopada" meni il nekoj drugoj,to je skroz nebitno...zato,uživajte
)))
Zezam se malo - nemam ja nista protiv redtube, ali....normalno i muskarce nekad 'zaboli'glava, obicno kad. Znas ono:'Da mu sad neki pichic iz filma iskoci iz pc-a, da'l bi ga jos bolela glava?'hmmmmm..ayyy, dosta nije momenat, bas me drma psm. A i onon tipicno musko - ne razume, ili nece da razume kad nekog povredi (poredjenjem, proslim vremenom, itd) - btw, dobra ideja za novi topic. Ja, mislim da nisu svesni - jer muski , posvadjaju se, a posle pivce kao da se nije nista desilo, dok zene danimaaaa, ostaju u gardu.....Evo su moj macak i maca![]()