Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
james.jpg

Ovo sam ja - jutros...

Banshee:
pa mozes da ubacis kao sliku u profilu.
ili da ubacis u post kao prilig kada odes na napredno pisanje poruka....sredite priloge ili tako nesto...
ili da ga hostujes na www.imageshack.us samo sto se meni sada malo sporije otvara.i onda copiras link i ubacs ga u post.

Banshee,odmah sam probala da je sibnem preko naprednog,al netje,izgleda da su prevelike??? :confused: A kako da ubacim svoju fotku u profil? :confused: :roll:

ides na korisnicki profil u gornjem levom uglu strane.
udjes u svoj korisnicki profil i sa leve strene ima kolona sa opcijama koje mozes da menjas.cini mi se da je poslednja opcija 'izmeni sliku' koji se nalazi pod zajednickim nazivom podesavanja & opcije..udjes u to,i pojavice ti se opcija da uploadujes sliku sa svog kompjutera ili da ostavis link sa mreze.ako ubacujes neku svoju sliku onda je uploadujes sa kompjutera.dalje ides na 'snimi izmene' pri dnu strane gde se menja slika i to je to.ta slika ce ti ostati u profilu.
za priloge ne znam jer ih nikad isam koristila tako da ti ne bih mogla pomoci.
za ostavljanje slika u postu meni je lakse preko onog linka sto sam ti ostavila.

nemas ga ispod svog nicka jer ne mozes samu sebe da prijavis za vredjanje.
inace to sluzi za prijavljivanje drugih forumasa adminu ako vredjaju,ili se uospte ne ponasaju u skladu sa pravilnikom.nemoj da ga koristis ako bas ne moras. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back