Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
nemo' da lazes :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shooo vish da se gotivimBanshee:nemo' da lazes :razz:
)

Nemoj tako.. Ostalo ti je jo$ dosta mesta za exponiranje. Po$to smo izgustirali tvojih XYZ fotografija, pochni stidljivo da nas navikava$ na neku svoju autoerotiku ili soft *****. Kad i od toga ochvrsnemo predlazhem ti napad hard-core fotkama gde ste ti i par crnaca u kadru oznojeni i isprepletani.Banshee:ne mogu. Ja sam vec vidjena,sada mogu da se povucem u forumsku penziju.
a i nemam nove slike.

Naravno da je izvodljivo... ali bolje svako svoj fotoalbum da napravi sa vise slika... jer jedna slika je malo da procenis nekoga.... Pogotovo mozes da pitas pojedine penzionere ovde o obradjivanju slika... izduzivanju lica i postavljanju fotografija od pre 15 godina...Contessa-Bg:Mislim da bi bilo gotivno da napravimo jedan foto-album,kao sto postoji na diskusijama PIK-a,naravno,ako je to tehnicki izvodljivo.Stvara je super,ipak vidis ko je ko,a dozvoljena velicina slike je 500kB.
I da znam da sam ruzan tako da su komentari nepotrebni.. :wink:Znao sam da ce neki pokopavacki komentar morati da bude...Profimare:I da si imao jedno 10kg manje![]()
96kg trenutno... na 188 visinu... 
Pa da zavisi i od konstitucije coveka... Ja vec i ranije priznadoh da imam 2,3 kile viska sto treba ukloniti ali sve u svemu ja sam sasvim zadovoljan svojim fizickim izgledom... :razz: Na svu srecu i mnoge devojane jesu... :wink: A ko nije...Banshee:to je mnogo.
perice na dijetu.
moj cale ima 10 kila manje na istu visinu i 20 godina vise.
od sada samo jabuke i paprike da grickas! :razz:
Inace bilo je i dosta mojih novih slika po 4umu... :razz:

Petar_Pan:Pa da zavisi i od konstitucije coveka... Ja vec i ranije priznadoh da imam 2,3 kile viska sto treba ukloniti ali sve u svemu ja sam sasvim zadovoljan svojim fizickim izgledom... :razz: Na svu srecu i mnoge devojane jesu... :wink: A ko nije...Inace bilo je i dosta mojih novih slika po 4umu... :razz:
Jbg sta cu kad ste svi lepsi i pametniji od mene....
I ja rekoh da su komentari nepotrebni... "al ne lezi vraze swinje hranu traze"...![]()
Hej nikodime, gledaj ko te pozdravionikodim:Crni Pero jel ti to samog seve wozyebavas?
Zar vaka konstatacije posle rpice o hrani i priznanju da je imak koje koli visak.
Dosta sam se ja slikao deco.. sada je red na vasKad_LupimLupim:A ti cliCkče, perverzijo stara... kad ces da nas obradujes nekom novom slikom za naslovne strane najvecih svetskih tabloida![]()

)))))))Unakazila si sliku nakaradnom 'sepiom'. Kachi oridjinale da sevne crvena preko belog mesamajcheki:Eve jedne moje s crvenim haljinčetom - baš sam lepa![]()