Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
ne mogu. Ja sam vec vidjena,sada mogu da se povucem u forumsku penziju. :D
a i nemam nove slike.
Nemoj tako.. Ostalo ti je jo$ dosta mesta za exponiranje. Po$to smo izgustirali tvojih XYZ fotografija, pochni stidljivo da nas navikava$ na neku svoju autoerotiku ili soft *****. Kad i od toga ochvrsnemo predlazhem ti napad hard-core fotkama gde ste ti i par crnaca u kadru oznojeni i isprepletani.

Tek posle navedenog mozhe$ u pemziju, ili..! Eventualno da okachi$ fotke gde se ljubi$ i chestita$ sa Ko$tunicom, Tadicem, Markovicem, prestolonaslednikom i 'Zvezdama Grandzha'. To bi jedino zasenilo gore pomenuti hard-core

Contessa-Bg:
Mislim da bi bilo gotivno da napravimo jedan foto-album,kao sto postoji na diskusijama PIK-a,naravno,ako je to tehnicki izvodljivo.Stvara je super,ipak vidis ko je ko,a dozvoljena velicina slike je 500kB.
Naravno da je izvodljivo... ali bolje svako svoj fotoalbum da napravi sa vise slika... jer jedna slika je malo da procenis nekoga.... Pogotovo mozes da pitas pojedine penzionere ovde o obradjivanju slika... izduzivanju lica i postavljanju fotografija od pre 15 godina... :lol:
Napravis lepo svoj fotoalbum... :wink:

Aj da damo podrsku ovoj temi... Eve gi ja...
5aqd7.jpg

Al slikano pre 6-7 godina... :lol: I da znam da sam ruzan tako da su komentari nepotrebni.. :wink:

Banshee:
to je mnogo.
perice na dijetu.
moj cale ima 10 kila manje na istu visinu i 20 godina vise.

od sada samo jabuke i paprike da grickas! :razz:
Pa da zavisi i od konstitucije coveka... Ja vec i ranije priznadoh da imam 2,3 kile viska sto treba ukloniti ali sve u svemu ja sam sasvim zadovoljan svojim fizickim izgledom... :razz: Na svu srecu i mnoge devojane jesu... :wink: A ko nije... :arrow: Inace bilo je i dosta mojih novih slika po 4umu... :razz:
Jbg sta cu kad ste svi lepsi i pametniji od mene.... :lol:

I ja rekoh da su komentari nepotrebni... "al ne lezi vraze swinje hranu traze"... :lol:

Petar_Pan:
Pa da zavisi i od konstitucije coveka... Ja vec i ranije priznadoh da imam 2,3 kile viska sto treba ukloniti ali sve u svemu ja sam sasvim zadovoljan svojim fizickim izgledom... :razz: Na svu srecu i mnoge devojane jesu... :wink: A ko nije... :arrow: Inace bilo je i dosta mojih novih slika po 4umu... :razz:
Jbg sta cu kad ste svi lepsi i pametniji od mene.... :lol:

I ja rekoh da su komentari nepotrebni... "al ne lezi vraze swinje hranu traze"... :lol:

Crni Pero jel ti to samog seve wozyebavas?
Zar vaka konstatacije posle rpice o hrani i priznanju da je imak koje koli visak.

E da znas da je istina, sada neka shaka majmuneza sa mirca mi pretila da ce da me mlati, hteli da ih sretnem u neki park bez svetla i chikali me...
shto me niko ne voli i to ti je.
Mozda je ono shto aca kaze u pitanju, mnogo sam lep pa me svi mrze.
Ili je ono kao u zivotinjskom carstvu, kada u choporu vukova postoji veci vuk, jaci vuk, copor ga otera.
Ja znam da ce se to dogoditi, pa izbacim sebe iz koloseka unapred.
A i ti mnogo kenjkash frozi, ne pravi se fin molim te,
ti si gori od mene,
samo se prikrivas kao lisica. Pravis face i odnose sa ljudima koje ni ne podnosis i smejkas se kada se rukujete i drugujete, a iza ledja bodesh i smejes se nedostacima. Palish forumashice i srchesh paznju tih zlobnjikavih kvazineutralnih komentara.
Ako sam ja anus, a anus ochigledno zaudara, ti si anus u gatjkama, sakriveni, chija se sadrzina ne da naslutiti, ono kao.
Ti si onaj pokvareni anus, a ja onaj glupi...

TN_Big-Wolf-1.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back