Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam u jako dubokoj rupi iy koje ne mogu da se izvucem. iako me ubedjuju da mogu ja znam da ne mogu. suvise sam zaglibila. ali nazalost drugi problem je sto mene niko ne shvata ozbiljno. a treca stvar je sto svako ima svoje probleme pa ga bas briga za tudje. a ovo je tema o slikama a ne o meni. a frozen nema pishu.

sad ce sve teme da zakljuca hocu da budem kriva

zakljucao je i uplasio me, mogao je lepo da izbrise poruke !!! Mogao je da me banuje!!! ali ovako hoce da nas posvadja!!!!!!!! seljak :) i jos ce da me banuje a samo sam malo htela paznje

:cry:

Fabio's%20Ugly%20Little%20Brother%20.jpg

Ovaj prika lici na mene nekih 90%... Samo dodajte veliku bradu...

tema je sledeca, dodjesh iznerviran, mrzish zhivot, i neka naivchina se pogodi i stavi svoju sliku na kojoj deluje stidljivo i nesigurno,
e ti onda iskalish sav gnev na tu jadnu sliku, i njenog nesrecnog vlasnika
rekreativno i relaksaciono, ili ako ti je dosadno chak

Breaking:
tema je sledeca, dodjesh iznerviran, mrzish zhivot, i neka naivchina se pogodi i stavi svoju sliku na kojoj deluje stidljivo i nesigurno,
e ti onda iskalish sav gnev na tu jadnu sliku, i njenog nesrecnog vlasnika
rekreativno i relaksaciono, ili ako ti je dosadno chak
Osim ako si lep ko Apolon,pa sa sazaljenjem unapred znash da je to samo zavist male ruzne gnjide od roba.(tap,tap...tapshe ga po ramenu tesheci ga)

Cruella:
nemam nameru da citam 361! stranicu..
moze li neko malo da me uputi?
sta je tema?
Evo ja cu da te uputim, a za ostale pismene lepo pi$e.. naslov teme: "Slike furuna$a"

Znachi kao i vecina nas ovde stavi$ neku svoju skoriju sliku u toplesu i mi ti se divimo (pod uslovom da ima$ velike sise i da nisu mlitave). Ako si iz ruralnih krajeva ili patrijahalne porodice dozvoljena je i slika u bikiniju.
U sluchaju da zhivi$ u Kabulu po$alji nam sliku svojih ochesa i chlanak leve noge. To ce biti dovoljno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back