Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e,ovo moram da vam pokazem
slika ja sa ovogodishnjeg mora
ovo levo je moj ortak,a desno...
pa desno je....ne znam ni ja sta...
ajde dajte mu ime!

Prilozi

• culni.jpg
    culni.jpg
    61 KB · Pregleda: 37
?:
i vama ce jednom da otpadnu zubi...mene zhigaju desni u 27 godina :(

tesko je pitanje da li mi treba slagvort... ne umem da odgovorim. sta bi tacno bio slagvort
Teško pitanje?!

Pitanja su uvek laka, samo su odgovori ponekad teški.

Šlagvort bi u ovom slučaju bila porukica koju bi mogla da komentarišeš, na nju se nadovežeš, itd ...

?:
i vama ce jednom da otpadnu zubi...mene zhigaju desni u 27 godina :(

tesko je pitanje da li mi treba slagvort... ne umem da odgovorim. sta bi tacno bio slagvort
Meni nece...ja sam na dedu koga su saranili sa sve 32 prirodna zuba...nikad plombu,nikad kvaran.
Shlagovrt je kad se zagrcnesh dok jedesh shlag,pa kazesh: "grt" i belo ti ode u nos.

nisam zadovoljila kriterijume !:::::
de su bre svi, svi uce?

slagvort je citava koreografska tacka. zasto onda nije slagrt
jaooooo sto sam dosadna ko vas bre shisha vi ste hteli nesto drugo e pa ko vam kriv !!!!!

?:
nisam zadovoljila kriterijume !:::::
de su bre svi, svi uce?

Uce... ti verovatno dobro znas sta to znaci... uciti...
U ostalom, bolje je da se smiris, nego sto spamujes ovu divnu temu, u suprotnom svemocni Misal ce ti dezintegrisati postove. On tacno zna gde treba da klikne.... i vidi ono sto ti ne vidis, zato daj malo ozbiljnosti svijim postovima.

ej svako mi je odgovorio na po jednu poruku :)
vi ste bezobrazni ali to ce vam se osvetiti
nikodimu se svidja dis, obrati se meni a u stvari njemu. a svima se svidja .....
ne mogu da ucim a koga je to briga, nikog!!! ali ipak cu da vam kukam jer mi je tako lakse i nek me brisu

?:
tema pa uvek moze o meni i mojoj propasti da se prica ali suvise je insistirati na tome. mislim suvise je s moje strane
Hm, dobro.

Nije ti lokacija dobra definitivno, za učenje a i još ponešto. Izađi malo napolje prošetaj se, nađi zgodno mesto i sedi i uči, ako si to već planirala. Propast?! Što sada propast? Nemoj reći da si u nekoj jako dubokoj rupi iz koje ne možeš da se izvučeš?

Dovoljno za šlagvort?

Ne pominjem ga. Više.

pa ne mogu da nadjem zgodno mesto da sedim i ucim to je moj problem. lako je vama niste tako nezni kao ja. pitanje je bilo koja tema moze da bude, rekla sam tema o meni, to je odgovor na pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back