- Poruka
- 15.014
cutacu...da ih je vise onda ne bih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ti šlagvort??:cutacu...da ih je vise onda ne bih

Teško pitanje?!?:i vama ce jednom da otpadnu zubi...mene zhigaju desni u 27 godina
tesko je pitanje da li mi treba slagvort... ne umem da odgovorim. sta bi tacno bio slagvort
Meni nece...ja sam na dedu koga su saranili sa sve 32 prirodna zuba...nikad plombu,nikad kvaran.?:i vama ce jednom da otpadnu zubi...mene zhigaju desni u 27 godina
tesko je pitanje da li mi treba slagvort... ne umem da odgovorim. sta bi tacno bio slagvort
Evo šlagvorta ...Enfroz2891.:Meni nece...ja sam na dedu koga su saranili sa sve 32 prirodna zuba...nikad plombu,nikad kvaran.
Shlagovrt je kad se zagrcnesh dok jedesh shlag,pa kazesh: "grt" i belo ti ode u nos.
?:nisam zadovoljila kriterijume !:::::
de su bre svi, svi uce?
Da ti izvedem šlagvort? Kako si to zamislila da ti izvedem? Ajde da probam: reci temu, koja ti odgovara o kojoj si raspoložena da pišeš.?:ajde jednom da mi izvedes slagvort
hehe ovo moze da zvuci i bludno

Hm, dobro.?:tema pa uvek moze o meni i mojoj propasti da se prica ali suvise je insistirati na tome. mislim suvise je s moje strane
Evo gledam!CaLiMeRo:Jesi li ti onaj njen* Bojan sto ga stalno pominje???
* - Jagodicin