LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Pazi ti njega shto se qrchi posle 4500 postova na temi.AcaBg82:evo ja cu prvi kakve ste kukavice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ti njega shto se qrchi posle 4500 postova na temi.AcaBg82:evo ja cu prvi kakve ste kukavice
Harpija:evo ja sam glasala sa 10-kom,ako si to ti neka ti imponuje.
zelela sam i poklon da ti posaljem ali bih trebala da se ulogujem...sto mi ne pada napamet

AcaBg82:evo ja cu prvi kakve ste kukavice
bre aco stvarno me nasmeja
ovde je svako svakog video,a ti si doso sad 'prvi' 
Banshee:bre aco stvarno me nasmeja
sto ne stavis u profil,nego link :?

Sto ne bi bilo iskreno,ne znamo se i ja bez ikakve potrebe da objasnjavam komentarisem sliku koju sam videla.AcaBg82:Nadam se da je bilo iskreno
Zato sto slika u profilu ne mora nista da znaci... A link salje direktnu poruku.Banshee:bre aco stvarno me nasmeja
sto ne stavis u profil,nego link :?
Harpija:Sto ne bi bilo iskreno,ne znamo se i ja bez ikakve potrebe da objasnjavam komentarisem sliku koju sam videla.
Nije valjda da ces poceti da se lazno stidis kad ti sve devojke budu rekle da si lep?

To sam i hteo da kazem. Mislio sam na link u kome se nalazi adresa sajta, cije ime nosi eksplicitnu poruku.Harpija:Ne bih rekla link,vise sajt na kome se nalazi njegova slika.
PLESsitnihDEMONA:Moji su postovi verovatno ocaj,ali tvoji su bunilo. Ali nam veze...boze moj...
Mich je elektircar u nashoj firmi. Inace je mnogo JAK lik...VECNO PIJAN! Napio se samo jednom u zivotu...posle je samo dolivao.
(ko bi rekao... 

Al' si se UGOJILA !!! :shock:storm cloud:Ево мене једном и у "нетакнута природа" издању, без фризуре и шминке. И одеће.
Сликано у Бугарској.
krvolok:Al' si se UGOJILA !!! :shock: