nisam tako mislila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... i klik je lep ,samo mu se oci ne vide ... evo i ja sam lepa , priznajem , pa shta s tim .....
... uzmi neke najlepshe epe zene , pa dr.kaj ...Ljuba82:А уз твоје ноге...све ће рибе бити наше...![]()

Meni moja MAMA kaze da sam ja najlepsi!jastuk:dobro, ljubo, lep si , ajd shta sad... i klik je lep ,samo mu se oci ne vide ... evo i ja sam lepa , priznajem , pa shta s tim .....

PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
![]()
Naravno! Ja cu da pricam ribama koje znam kako ti iams jake ruke,a ti pricaj kakve noge ja imam.![]()
![]()
Pa cemo da ih menjamo.![]()
Imam i sliku svojih patika. Bilo mi dosadno pre neku noc...proveo sam celu noc na aerodromu...pa sam opet onanisao sa aparatom.![]()
:wink:
... pa e si ti onaj pored torte ? ako da ,velik si
,a faca ti se ne vidi dobro ...jastuk:dobro, ljubo, lep si , ajd shta sad... i klik je lep ,samo mu se oci ne vide ... evo i ja sam lepa , priznajem , pa shta s tim .....
....hvala ciko
...jastuk:dobro, ljubo, lep si , ajd shta sad... i klik je lep ,samo mu se oci ne vide ... evo i ja sam lepa , priznajem , pa shta s tim .....
) немам твоју слику...
, teta je samo pitala .... ne seri da postoje hakeri - ja imam dve slike i obe su ruzne 

jastuk:ma imam ja dovoljno tih shto se dive samo....hvala ciko
...
jastuk:ne .... shto mislish da lazem ...
.. ..intuicija ti govori da sam ruzna ?!