Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hanibaI77:
e demone,ovi moji traze ljude za novootvorene parfimerije sephore u kini,reci je l moze to nesto u zivotu da mi donese da dodjem na koji mesec sama da proluftiram mozak
Ja mogu samo da ti kazem da ako te budu placali kao u Evropi,a budes zivela u Kini. Mozes da ustekas gomilu para. jedino je Peking malo skuplji...ali nista strasno. Ovo ostalo je ...da zivis kao lord od 300-500 dolara mesecno!
Tako da ako ti daju 1500 evra...dolazi momentalno! Meni je to glavna fora. Em je jeftino,em mi firma blaca gajbu ili hotel...zavisi. Posto se cesto selimo iz grada u grad.
Jos ako ti daju neki bonus na platu...nemoj ni da se premisljas. Kinezi jesu idiJoti....ali su strasno ljubazni i nisu zlonamerni. Nisu nervozni...bas zive lagano i rastereceno. Iako su u principu sirotinja.
Inace ovde ima svega i svacega...od robe...SVEGAAAA!!!

zamolio bih samo srbe i ostale koji uploaduju slike na imagehack.us da ne pejstuju i ne koriste hot linkove za forume vec iskljuchivo 'Direct link to image' i 'Show image to friends' iz jednostavnog razloga $to ponudjeni 'hot linkovi za forum' nisu kompatibilni sa svim browserima. Prenesite svojim prijateljima i netprijateljima na forumu ovo obave$tenje da bi i mi firefoxovci mogli da uzhivamo u pereverznim slikama koje vi siroma explorer korisnici kachite :)

Vragolasta Amfibija:
jeee..pa ja sam tkdj firefoxovac pa vidim sve slike

jelte. pa eto onu tvoju sliku u tangama nisam mogao da vidim dok nisam udario reply na poruku pa isekao od one kobasice (koju su ti sa imagehacka dali da pejstujesh kao forumski link) zdravu sredinu
Znachi deco, batalite tagove koji pochinju sa URL i koristite samo poslednja dve opcije u imagehacku: 'direct link to image' i "show image to friends'. Hvala

sjenka:
ko je mr. uobrazenko, ti ili on? sjecas se kako si bio nottyboy na onoj Ma kakva tema, dodaj mi teg...
Ne zove se ni on a ni ti badava LEDENI, frozen ili cool, tu je to nedje...

A slika nema a tema je da se postave... junacine...haha

Ne secam se da sam te nesto pitao maskaro....
'Nottyboy' sta to dovraga znaci?
Slika? Necu je postaviti, sta to znaci? Pa da me svako gleda? Sta imam od toga.
Postavi ti svoje dupe na net, pa cu slediti tvojim primerom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back