Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iluzionista:
Vid' ovu al' se pomamila. :mrgreen:

Bio sam toliko dobar da ti pronađem link. :lol:
http://forum.krstarica.com/threads/90646&page=7&pp=15
Heh...evo,chitam temu ponovo i valjam se od smeha...to veche mi je bilo jedno od nezaboravnih na forumu.... :lol: :lol: :lol: Svaka chast momci.. :cool:

@Snezhna
Bash si lepa devojka.Mislim da nemash chega da se plashish.Sudeci po tome kako izgledash,mozhesh imati samo prijatna iskustva. :wink:

@Ljuba82
Ti si jedan od retkih kome dobro stoji..hm...ta "frizura" :)

23_20_02.gif

pa u sushtini je jako prosto...pale mi na pamet kvake i kako su sve mahom iste...ok nisu u atomskim sklonishtima...al svuda su iste sem shto se razliqju po boji i obliq il chemu vetj...posle nekog vremena meni spadne kvaka usled...pa ne znam ispalo ono malo shto je drzhalo i ja je namestim ovako...mislim shto da ne...razmishljao sam shto da ne stavim...kao mozhda ako neshto nosish pa kao da otvorish laktom...i mozhe i ova da se otvori laktom...i tako sam ti ja mislio o kvakama i svemu...sedeo i mislio i mislio i mislio...i moju postavio ovako...zli tje retji kako eto ja otju drugachije jer kao eto otje...u sushtini takva je jer shto ne bi bila takva?...ne postoji valjan razlog da ne bude...pa stoga...no nije u njoj poenta...slika je kokoshi ne kvake...hteo sam da postavim ipod kokosji neq slamu i na njoj malo qqruza il chega vetj...kao etno je moderan ja sam savremen...planiram celu sobu da ukrasim raznim kokoshima u raznim polozhajima...ova je iza vrata onako stidljivo...okachio sam i ovo i korta jer sam ponosan na svojih ruq delo...a i mozhda neka sugestija tipa ruzhno je mozhda si trebo u boji il bash je bezveze shta znam...serem u sushtini sam ponosan i hvalim se...
e da kliq...ja sam na dial up-u...pa neshto nemam preteranih problema da skinem sliq od 30kb...ali tebi i nije smetala velichina slike koju sam okachio zar ne?

ahaha gigule me qrazhi (: ...fala fala...jesu nadrndani sve neshto chekam jagodu da mi nabije kako sam frajerchina i kako se reklamiram i shta sve...il nekome kome smeta neshto shto eto smeta...aaa bjooork...ona shto ima fotki niko nema...mislim ima al ona ima hrpu...ima neka na kojoj je kao japanka s onim kao kikicama il shta su vetj...

AntunTun:
e da kliq...ja sam na dial up-u...pa neshto nemam preteranih problema da skinem sliq od 30kb...ali tebi i nije smetala velichina slike koju sam okachio zar ne?
Zev .. Nema potrebe da se pravi$ neve$t Antune.. bio sam skroz jasan, ali mi nije te$ko da te ponovo podsetim. Nije frka da okachi$ jednom-dvaput-5 puta neku nebuloznu fotku koja nema veze sa ovom temom da bi napravio fazon ili $ta vec. Medjutim bode ochi $to to radi$ neumereno i iznova!. Chesto postavi$ i po par takvih slika zaredom koje usporavaju forum do bola. Vec sam ti objasnio da ima$ onu temu gde mozhe$ da kachi$ fotke do mile volje ili otvori neku svoju pa iskazhi talenat. Ima$ i profil pa ga updateuj. Ovo neka ostanu 'Slike furuna$a' .. jel si?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back