Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljuba82:
Није, није...наравно да није...цимају стално........................и траже контакт са Попом...:evil: :arrow: :lol: :wink:

P.S. Банши...заЕби ти те вуду форе...откида ме десна плећка цео дан :lol: :wink: (а стварно ме кида :-( )
P.P.S. Не знам за вас...ја само чекам да цице крену са летњим фоткама...уживање...8)

Јагодице врати се,
овце твоје,
не могу без тебе...
Hej ljubo, nismo se odgovorili da to odajes :lol: ;)

nikodim:
Mislim da sam video taj kolaz na svastari... ili tako nesto... kako te samo nije mrzelo da sve to pakujes.....
Aman srbi koliko puta da vam objasnim da nisam ruchno pakovao vec da ima opcija u ACDSee koja to uradi za 2 sekunde.

Nekako se osecam odgovornim $to devojka koja ni za zhivu glavu nije htela da pokazhe kako izgleda (Storm) sada na zadovoljstvo mnogih vodi u broju slika okachenih u profil. :) Banshee je rame uz rame sa njom i mislim da njihovih slika imam najvi$e.. Strujinih, Hanibal, Tinar etc..

jao kako sam mashtala o disu dok ga nisam vidla
ok nisam bash mashtala ali me zaintrigiro
shto rushiti iluzije
a on razrok. ajd shto je razrok nego onako ozbiljan a ovde bundzija. zato mi je sad glupo kad pishe
a pre Uh al im je reko

e sad se udvaram :)

cao amfibijo

Ljuba82:
Није, није...наравно да није...цимају стално........................и траже контакт са Попом...:evil: :arrow: :lol: :wink:

P.S. Банши...заЕби ти те вуду форе...откида ме десна плећка цео дан :lol: :wink: (а стварно ме кида :-( )
P.P.S. Не знам за вас...ја само чекам да цице крену са летњим фоткама...уживање...8)

Јагодице врати се,
овце твоје,
не могу без тебе...

evo bash intenzivno jedem ovih dana da se spremim za leto pa cu da okachim kad nabacim na tri cifre, znachi u maju

Ljuba82:

Јагодице врати се,
овце твоје,
не могу без тебе...

el pop tvoj drugar pa da slichni ste

nikodim:
Jagodinka, samo da ti cujemo glas...
Usla je u legendu o jednom forumu, kada je online seje strah i dize prasinu, kada je offline prica se o njoj...

Usput, resili su da uklone spam mastere sa foruma, sada treba vise kuckati...

nemojte vise ljudi shtucam

sta ste se zalepili za mene ali to mi tako godi

sve sam obrisala payim na reputaciju

idem da sejem strah josh malo po svojoj sobi

bogami nije mi on slucajno pao na pamet...otkako je bila jedna privatna afera mnogo sam se opametila sa slikama...ebemliga cuvam sujetu i cuvam identitet. mada.... nije to ni tako tesko. mislim da posaljes
mnogo pricam o sebi. prepusticu sad rec vama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back