Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snezna_kraljica:
evo, ja stavila svoju sliku.
bas lepo izgledas na slici :) samo sto sam mislia da si nekoliko godina starija...pre nego sto sam videla godinu rodjenja u profilu :?

Snezna_kraljica:
odmah da pitam: da li je neko imao neprijatna iskustva u vezi sa drzanjem slike u profilu?
ma ja stalno imam neku sliku pa nisam valjda...
samo sto mi je jednom neko poslao polu-pretecu poruku gde mi je rekao da sam glupa i ruzna fuksa,ali mislim da to nema veze sa slikom nego sam se verovatno svadjala sa nekim a taj nije imao muda da mi posalje pp sa originalnog naloga,pa mi je poslao sa klona :D
pacenik :D

Ljuba82:
Аха...колегиница Банши ме прогања...дан и ноћ...:lol: :wink:
ijuuu :shock:
sto otkrivas moje mracne tajne :evil:
evo priznajem da ga proganjam od kako se pojavio na forumu,hocu da mu budem makro,al on se jos uvek ne da :roll:
pa onda svake veceri igram pikado na njegovoj slici,ali to je vec ospte poznato da volim da radim sa slikama forumasa.
i ne mogu da odem na spavanje pre nego sto se slika skroz ne raspadne :neutral:
a imam i voodoo lutku,mada sam jos amater za to vracanje :D bice bolje uskoro :shock:

ondaK mirna srca odlazim na spavanje,pa ga ujutru proganjam po novom beogradu ili po fakultetu ako slucajno svrati...nista strasno uglavnom....:D

eto tako..nasla se dva lava...da vidimo ko ce pre da popusti :razz: :D :D :D :mrgreen:

Banshee:
bas lepo izgledas na slici :) samo sto sam mislia da si nekoliko godina starija...pre nego sto sam videla godinu rodjenja u profilu :?

ma ja stalno imam neku sliku pa nisam valjda...
samo sto mi je jednom neko poslao polu-pretecu poruku gde mi je rekao da sam glupa i ruzna fuksa,ali mislim da to nema veze sa slikom nego sam se verovatno svadjala sa nekim a taj nije imao muda da mi posalje pp sa originalnog naloga,pa mi je poslao sa klona :D
pacenik :D
Hvala ;) Ma, svi misle da sam starija, stvarno mi nije jasno zasto...

A ti si bas slatka na ovoj slicici (licis mi na jednu moju dobru drugaricu! :D Ali mozda samo zato sto je mrak) - koja budala li se usudila da ti kaze nesto...
Ma, tacno tako - ako vredjas muskarca, udaraces mu na muskost, a ako vredjas zenu, e, onda ces da joj kazes to sto ti je taj rekao. Bas pacenicki, da znas.

Ma, kakve sve poruke ovde covek/zena moze da dobije... Nista nije iznenadjenje ;)

Snezna_kraljica:
ja sam na toj clickovoj slici drugom redu od kraja, skroz levo. ona anfas slicica sa sve pecatom. blam zivi, nju click da stavi, a tako druge devojke imaju slatke i poze i sve... :lol:
Nazlost ta fotkica mi se ne znam kako omakla i oti$la u krstin folder, ali sam cutao kao zaliven. Vidi$ da nisu mogli da provale dok nisi okachila ovu... opasnu.. hehe

cLick - OR - Die:
Nazlost ta fotkica mi se ne znam kako omakla i oti$la u krstin folder, ali sam cutao kao zaliven. Vidi$ da nisu mogli da provale dok nisi okachila ovu... opasnu.. hehe
Vidis da se nisam bunila. :D Jos sam mislila: dobro me nije stavio negde u sredinu.
Ali sam se i ubedacila "ZASTO me je stavio na kraj? :( Zato sto su lepe devojke u sredini :cry: "
Ali, evo, i ruzno pace je naslo svog kanarinca :lol:

Snezna_kraljica:
Vidis da se nisam bunila. :D Jos sam mislila: dobro me nije stavio negde u sredinu.
Ali sam se i ubedacila "ZASTO me je stavio na kraj? :( Zato sto su lepe devojke u sredini :cry: "
Ali, evo, i ruzno pace je naslo svog kanarinca :lol:
Ako si primetila slike su poredjane po abecedi, odozgo na dole, a tebe nisam ni primetio na njima inache te ne bih stavio. To su znachi iskljuchivo 'public' fotke koje su ljudi kachili u profile i na forum. Snezhna don't :cry:

capablanca:
Divlji stap... hehehe Kakav biser
Ma, uzas.... Ne mozes da zamislis kako je to bilo strasno!
Dodjem ja ovde, i prva pp, neko po imenu ""divlji stap. Pomislih - svasta, koje ime... Otvorim pp, a tamo slika. Onako nesto u zivotu ne videh. Odnosno, ne verujem da svaka zena to vidi u zivotu. Stvarno je odvratno slati nekom takve slike bez pitanja... Fuj fuj fuj.

cLick - OR - Die:
Ako si primetila slike su poredjane po abecedi, odozgo na dole, a tebe nisam ni primetio na njima inache te ne bih stavio. To su znachi iskljuchivo 'public' fotke koje su ljudi kachili u profile i na forum. Snezhna don't :cry:
Nisam primetila, jer sam samo divlju prepoznala, a ostale uopste ne znam kako izgledaju :) Utesio si me sada :D Ne, stvarno mi se cinilo da su najlepse bas namerno u sredini. Ima bas lepih fotografija...
Inace, cula sam da je Struja prelepa, a nikad je nisam videla... :( Ja k'o da ne zivim na ovom forumu, bre! :D

Snezna_kraljica:
Stepenasto se shisham vec 2 godine, ono mi je bas stara slicica. Ali je svake godine mecem na povlasticu, jer mi se svidja :lol:
Fala ;) Ali to ipak nije moje izdanje, to sam se tako slikala, u kucnoj varijanti. 8-)

Prevarantu. :lol: Sala. ;) Slatka si i na onoj slici, ali na ovoj si opasna. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back