Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
random_cloud_form:
Uh banshee dusho, i ja bih se najezio, ovaj iluzionista ostavlja utisak coveka koji puno zna....

Garant ima pozamashnu foto kolekciju forumasica.

Kad bolje razmislim, ma kakvu kolekciju, zvuci kao neko ko ima citav tajni sobicak.
Tu su mu po zidovima izlepljene fotke forumasica, datoteke sa foruma, podaci o svakoj, metri isprintanih tema, totalna predanost...
E a svi koji ga znaju rekli bi da je sasvim ok, fin mladic. ccc, isprati lepo devojku kuci, a onda daljinskim otvori tajnu pregradu u zidu i eto njega na forumu...

hahaha :lol:

Žao mi je random... Pogrešio si. Na mom zidu ima samo jedna slika: veliki poster Jimi Hendrixa. :D

anakin:
anakin je stvarno egzotika :D
i prava opasnica ledenog pogleda :lol: :shock:

salu na stranu,jako lepo izgledas ;) sto rece mackica,ko indijanka :D

@iluzionista: setila sam se na koju sliku sa plaze si mislio...uuuhhh...pitala sam se sta li sam to bila zakacila i onda sam nasla resize od neke slike iz malage gde nisam u nekakvim kupacim kostimima ili tako nesto :roll: nego u dzemperu i sa salom :lol:
tako da sam odlucila da ipak ne idem u manastir jer nisam gresna :lol: :razz: :lol:

Banshee:
@iluzionista: setila sam se na koju sliku sa plaze si mislio...uuuhhh...pitala sam se sta li sam to bila zakacila i onda sam nasla resize od neke slike iz malage gde nisam u nekakvim kupacim kostimima ili tako nesto :roll: nego u dzemperu i sa salom :lol:

Hahaha :lol: Pa nisi valjda toliko luckasta da postavljaš sličice zbog kojih bi se kasnije stidela? :D Bila je fina i pristojna sličica... Manje-više... :P

Banshee:
tako da sam odlucila da ipak ne idem u manastir jer nisam gresna :lol: :razz: :lol:

Da znaš. :lol: Šteta Viskija. :P

Banshee:
:lol: me ne vreni,ako banegad kaze da sam ja prva pratilja,onda sam ja prva pratilja :lol:
ipak je on dzepna venera...ne moze da ne zna :D :lol:

brzo, brzo...kazi da se zalazes za mir u svetu...
33.gif

....khm...i naravno zalazem se za mir u svetu,da niko ne bude gladan i bolestan a najvise bih volela da upoznam nelsona m. i majku terezu :D :D :D

a,a,a,a,jel moze...jel mogu da prodjem kao miss? :D

:D :arrow: a ovo je za veliki osmeh i bele zube :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back