Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Dobro da se malo drzimo teme opet :arrow:
A jes i neka tema... Se čepimo jedni drugima, a nove slike na svakoj petoj strani.

+Već dva i po meseca čekam da vidim kako izgleda muškarac_bg i ništa. Jel zna neko tog čoveka? Bzv su mi svi koji kao podstiču druge a sami se drže po strani, out-likovi... Nosim se mišlju da konačno registrujem taj ženski klon i krenem da ga muvam kad se sledeći put pojavi ovuda. Onaj rad "...ti si nešto posebno, čitala sam tvoje poruke, razlikuješ se od drugih likova na netu..." Sve, samo da vidim tu sliku :lol:

DisMisaL:
Kad_LupimLupim:
Dobro da se malo drzimo teme opet :arrow:
A jes i neka tema... Se čepimo jedni drugima, a nove slike na svakoj petoj strani.

+Već dva i po meseca čekam da vidim kako izgleda muškarac_bg i ništa. Jel zna neko tog čoveka? Bzv su mi svi koji kao podstiču druge a sami se drže po strani, out-likovi... Nosim se mišlju da konačno registrujem taj ženski klon i krenem da ga muvam kad se sledeći put pojavi ovuda. Onaj rad "...ti si nešto posebno, čitala sam tvoje poruke, razlikuješ se od drugih likova na netu..." Sve, samo da vidim tu sliku :lol:

kažu da je tomax postovao delove tela, obaška
ne stigoh da vidim :lol:

POP Mare:
Evo i ja da stavim jos jednu sliku specijalno za Vragolastu Amebu 8)

5.gif

nisam viiiiiiiiiiiiidlaaaaaaaaaaaa.....

Ha ha... vidj stvarno Gazdinka sklonila guzu iz profila :lol: ... Bas se secam kad je slicica ulovljena, nego nezgodno sto je manja i sto nije ona sa okrenutim licem ka kameri, pa se ne vidi tvoj evil osmeh na istoj :lol: ...

Nego, kad ces bre da stavis onu fotku sa monstrumom u tvojoj ruci? :lol: ... Mislim, mozda ce se malo sokirati forumasi, al' i to je za ljude :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back