alexandrra
Aktivan član
- Poruka
- 1.488
I gazdarica je prilepila slicicu!
Slatka je!
Slatka je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz nekog razloga, devojke sa punim i lepo oblikovanim usnama su naročito ponosne na njih... 8)A jes i neka tema... Se čepimo jedni drugima, a nove slike na svakoj petoj strani.Kad_LupimLupim:Dobro da se malo drzimo teme opet![]()

Lexa:Iz nekog razloga, devojke sa punim i lepo oblikovanim usnama su naročito ponosne na njih... 8)
DisMisaL:A jes i neka tema... Se čepimo jedni drugima, a nove slike na svakoj petoj strani.Kad_LupimLupim:Dobro da se malo drzimo teme opet![]()
+Već dva i po meseca čekam da vidim kako izgleda muškarac_bg i ništa. Jel zna neko tog čoveka? Bzv su mi svi koji kao podstiču druge a sami se drže po strani, out-likovi... Nosim se mišlju da konačno registrujem taj ženski klon i krenem da ga muvam kad se sledeći put pojavi ovuda. Onaj rad "...ti si nešto posebno, čitala sam tvoje poruke, razlikuješ se od drugih likova na netu..." Sve, samo da vidim tu sliku![]()

DisMisaL:Onaj rad "...ti si nešto posebno, čitala sam tvoje poruke, razlikuješ se od drugih likova na netu..." Sve, samo da vidim tu sliku![]()

Kad_LupimLupim:@DisMisal
Ja sam prvi bio za to da se ova chat tema zatvara ili da se sutne na neko drugo mesto. Ali avaj... pravila su tu da bi se nekad prekrsila.

POP Mare:Evo i ja da stavim jos jednu sliku specijalno za Vragolastu Amebu 8)
Ja sam ozbiljna zena, sta ce mi klosar od 35 godina...?dragonfromdarkness:

Stavi zbog nas. Mene bas interesuje kako ti stoji crna kosa...Gazdarica:Ja sam ozbiljna zena, sta ce mi klosar od 35 godina...?dragonfromdarkness:![]()
Nego, sto me preko pp-a nisi zvao da se upoznamo...? Bez veze je da se ovdje kvari tema, takvom pricom...
P.S. ako budes dobar, dacu ti sliku sa crnom kosom...
![]()

Gazdarica:Hahaha, vidi sta se ovdje desava...![]()
Stavila sam novu slicicu, na kojoj se moji oci odmaraju posmatrajuci "pejzaz"...
P.S. Dragon, tako javno me jos niko nije zvao na upoznavanje... Bar ne ozbiljno...

Aphroditi:Eh, stetaNe videh te....
![]()
Betty:Neka neka
vratiće se Klik s Exita
pa će biti još golišavih slika :wink:
... Bas se secam kad je slicica ulovljena, nego nezgodno sto je manja i sto nije ona sa okrenutim licem ka kameri, pa se ne vidi tvoj evil osmeh na istoj
...
... Mislim, mozda ce se malo sokirati forumasi, al' i to je za ljude