Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jastuk:
@ples ... pa e si ti onaj pored torte ? ako da ,velik si:) ,a faca ti se ne vidi dobro ...
Da da ja sam taj! Ogromni! :lol: I jak sam kao crna zemlja. Amerikanci su me zvali BG...(Black Ground :lol: ) ,a Kinezi Shung Mau (Panda) :lol:
Ma bilo je tu par slicica gde mi se nazire faca. Mislim da ima na temi "koja kola vozis fraJeru". Ja pored moje PAKLENE mashine. :lol: :lol: Glavni sam i najjachi.
Ljubi cu da prodam mashinu posto ima jake ruke. :D

Ljuba82:
...е може...а таман имам добар бајс...оно баш треба да се запне да га потераш...снаћићеш се...:lol:
Ma ne brini...gde treba da se zapne tu sam ja PsD...samo me mrzi da ustajem. :lol:
Moze bajs...nego cu dupe da nazuljam u prvih nekoliko dana...nisam vozio bajs...ko zna od kada. :lol: Mozda sam i zabopravio da ga vozim. Jel imas one pomocne tockice,za svaki slucaj. :D :D
Evo i bejbica te fali...taman mozete da se provozate zaj'no u makini koju ti prodam. :D :D
Pa da me zayebavate kada projurite pored mene 200 na sat...uuuuu u krivinu...:lol:

...значи нема серво...:roll: :lol:

...нема точкиће...ал' ћу само за тебе да уградим и са друге стране онај сталак који држи бајс да не падне кад стоји. Па кад спустиш оба...па заореш...ма иди...:lol: ...е ту ноге до изражаја долазе...:lol:

Бејбице где је та најављивана сличица?:)

...хехе Бејби...па тад кад сам ја гледао није била...али ограђујем се...можда је до мене...опет сам јео оне печурке...:lol:

...изгледаш опасно...оно баш...нема зезања...:lol: :wink:

...ма јок бре...вара те осећај...у RL не ваља ништа...па да ушићарим нешто овде...:)

...е једино ми једна рекла да изгледам много грубо...а ја као јагње овако...:lol:

Ljuba82:
...ма јок бре...вара те осећај...у RL не ваља ништа...па да ушићарим нешто овде...:)

...е једино ми једна рекла да изгледам много грубо...а ја као јагње овако...:lol:

Ljubo,ja'nje moje...mislim nashe! :lol: :lol: Jesu ti ruke i u prirodi tako jake,ako i na slici? :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back