Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
livija:
kako ti je techan engleski.... :-D

livija evo ti josh nesto dushu dalo za fotomontazu :lol: :wink:
nikicabugarska2-1.jpg

livija:
e nisam ovo ranije videla... sad.. indija... u dve il tri rechenice??? :lol:
a shto si ti zainteresovan za indiju? :D
dosta sam ja pisala o indiji ovde... nisam turistichki vodich.... :-? to su sve informacije koje mozhesh da nadjesh online.... ok osim drushtva... a realnu sliq o tome mozh' da imash samo ako odesh tamo.... al ajd.... da ne bude da ne mogu da zadovoljim tvoju zainteresovanost.... :lol:
drushtvo se u indiji deli na nekoliko stalezha... ja sad da me ubijesh ne mogu da se setim kako se zovu.... al ima ih 4-5... i shto je josh vazhnije dele se na severne (arijevce) koji su "beli"... pa bledji, imaju ravnu kosu, vishi su etc... na jugu su tamniji ljudi, afro kose, nizhi.. ovo su naravno stereotipi..
znachi pored rase, dele se i po mogucjnostima... recimo, ako si ti iz nekog srednjeg sloja nema shanse da cjesh se druzhiti ili josh gore venchati sa nekim od vishih slojeva.... i shto sam zaboravila arijevci imaju pare....

pa zemlja kontrasta... socijalnih.. al tebe to ne zanima.... ti bi da proverish moje poreklo...
pa ako ikada odesh....
prvo shto bi te fasciniralo jeste miris.. da ne kazhem smrad.... chak i ljudi imaju taj specifichan miris.. . na turmeric, masalu... neam pojma.... elem prosjaka ima svuda.... i to je dno dna... ne smesh ni jednom da dash rupee jer te onda poklopi jedno pedeset njih....
uporedjujucji sa zapadom... srbija i indija imaju mnogo toga zadnichkog kada su u pitanju medjuljudski odnosi.... isto se druzhe vishe....
ne retko cje sluga ubiti gospodara zbog para....
e i taj odnos "sluga" i "gospodara" je strashan... oni se tako povinuju i sklanjaju... chak i zaista visoko obrazovani ljudi se necje "meshati" sa slugama... tj... recimo, da sedish i chitash knjigu... i sluga chisti oko tebe... uvek cjesh paziti da njegova senka ne padne na tebe jer bi se smatrao uprljanim....
i tako... arhitktura je posebna pricha, hrana posebna, kola.... kakva kola.... struje nestaje stalno, voda ne sme da se pije.. .tj sme ako se 4x sqva i 4x profiltrira.... u liberarnijim porodicama mozhesh da vidish da cura nosi farmerke.. i to samo u qcji.... sari je najgora stvar ikada izmishljena.... grebe do zla boga..... btw, indija je jedna shtrokava zemlja....
e sad odoh na fax.... a ti vadi visu pa idi pa vidi..... :D
Lele... Indija je jedna opicena zemlja definitivno... :lol: Nemam ti ja nikakvu zelju da vidim Indiju... vec samo da se sprdam na temu takvih ljudi i njihovog okruzenja... :wink:
Al da ne kvarimo temu... stavi slike nekih Indijaca... pa da se smejemo malo... :lol:

Ma, Indija je ludilo... Na svaki kilometar - dva prevrnut kamion, nema tamo leva - desna strana u saobracaju. Majmuni kradu samo tako, ne smes da drzis nista u rukama. Moze deset godina da se prica i da nista ne bude jasno coveku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back