Slikari

pa zar nije tesan taj vojni wc? kako li samo vizirash da bude sve u formatu? pitam se, pitam se..... :roll:
al' ako.... dobro je to dok imash ta zategnuta MUSHKA tela da gledash za model.....

raspberry:
pa zar nije tesan taj vojni wc? kako li samo vizirash da bude sve u formatu? pitam se, pitam se..... :roll:
al' ako.... dobro je to dok imash ta zategnuta MUSHKA tela da gledash za model.....

Naš WC tesan? Taman posla... ogroman WC, mogu trojica da kenjaju odjednom... a što se tiče modela, sem vojnika imamo i kuvarice, službenice 8)

k022.gif

Zmaj_Svevlad:
Livija, stvarno sam slikar... kako da ti dokažem? 8)
ma, verujem ti ja.....
to je kao u chudesnoj shumi..... "ali ja nisam gljiva... ja sam slikar....." a vamo se naduvao ispod drveta i jurio kaktus......
i posle.... "nisam imao vremena.....", i "nemam dovoljno radova..."....
svi se danas smatraju umetnicima.... ono... opale dezenirane charape i sad smo IN..... :roll:
nishta ti ne verujem dok te ne vidim da delu..... :roll:

livija:
ma, verujem ti ja.....
to je kao u chudesnoj shumi..... "ali ja nisam gljiva... ja sam slikar....." a vamo se naduvao ispod drveta i jurio kaktus......
i posle.... "nisam imao vremena.....", i "nemam dovoljno radova..."....
svi se danas smatraju umetnicima.... ono... opale dezenirane charape i sad smo IN..... :roll:
nishta ti ne verujem dok te ne vidim da delu..... :roll:
:lol: :!:

Ko ne veruje da sam slikar, ne mora, šta me briga... inače, ja sam nagrađivani slikar... talenat nad talentima... ovakav se retko rađa na ovim prostorima... najbolji sam... šta da vam kažem...

Back