Slikari

Zmaj_Svevlad:
Depresivna, hvala ti na lepim rečima... lepo je kad neka žestoka dama, poput tebe, stane iza mene, čak i kada se to kosi s nekim mojim ubeđenjima... ali, znaš i sama da me nikada nije bilo briga šta misli ko o meni od forumaša, bez obzira gde to bilo, tako da im ne moraš previše govoriti o meni... u svakom slučaju s tobom bi bilo lepo opljačkati draguljarnicu i potom voditi ljubav na nekoj divljoj plaži...
Toliko te "nije briga sta forumasi misle " da si siroma na osamstopedeset hiljada postova pokusavao objasnirti kako si ti ljubavnik No1 koga da nema trebalo bi ga izmisliti...buaaahahahahahahaaa........ma sve to nije vazno ,samo kada si ti nama SLIKAR !! :lol:

DjuraMornar:
Toliko te "nije briga sta forumasi misle " da si siroma na osamstopedeset hiljada postova pokusavao objasnirti kako si ti ljubavnik No1 koga da nema trebalo bi ga izmisliti...buaaahahahahahahaaa........ma sve to nije vazno ,samo kada si ti nama SLIKAR !! :lol:

Svako ima prava da piše šta god želi i da sudi o sebi samom šta god hoće... Ne znam zašto te smeta to što ja sebe hvalim? Pa čak i kad bih lagao, ne znam zašto bi te to toliko smetalo, sem zbog jedne stvari: nisi dorasla takvom dečku iz ko zna kojeg razloga, a ja ako želim mogu da i dokučim taj razlog... Prema tome, samu sebe otkrivaš kao nesigurnu, zluradu i nesrećnu osobu. Nije li to u najmanju ruku smešno? Shvati baby, ovo je samo forum, a ti si se malo u njemu izgubila, zar ne? Ovo je sav tvoj svet? Eh, eh, eh... 8-)

depresivna:
Momak ima vise jednako vrednih talenata.Zar je to toliko chudno nekome ko nema nijedan!?!?!?!? ;-)

HA, HA, HA, HA, HA,....................... :D :D :D ................... ovo me je toliko nasmejalo da nemam reči. Bože kakve gluposti. Pa ljudi vi uopšte NISTE SVESNI sa kim razgovarate.................. :D :D

c008.gif

PS: Još uvek ne mogu da prestanem da se smejem. :D

shaddow:
HA, HA, HA, HA, HA,....................... :D :D :D ................... ovo me je toliko nasmejalo da nemam reči. Bože kakve gluposti. Pa ljudi vi uopšte NISTE SVESNI sa kim razgovarate.................. :D :D

c008.gif

Hvala ti Shaddow...pusti ih ...nema veze....mene to bas zabavlja ,veruj mi.... :lol:

E, Svevlad koji si car............. pa ti me i dalje zasmejavaš...............
c008.gif

PS: E nemoj da se ljutiš.......... ali stvarno mi je smešno................ Pozdrav! :)

shaddow:
c008.gif

PS: E nemoj da se ljutiš.......... ali stvarno mi je smešno................ Pozdrav! :)

Pa ja se ne ljutim, taman posla... ali mi nije jasno šta ti je toliko smešno i šta te to nervira neprestano? Da li sam obukao jaknu naopako ili šta? 8-)

shaddow:

c008.gif

Razgovaram sa Djurom Mornarom naravno da znam!A ko se krije iza tog nika me uopste ne zanima,ovo je virtualni svet i ovde smo svi ono sto pisemo i nebi mi ni bilo zanimljivo da znam ko je ko...niti me interesuje 8-)

A ti si malkice duvao kad se toliko smejes a? :D

shaddow:
c008.gif

Del Boy jel si cuo ti nekad za izreku 'smejati se kao lud na brashno'?!
To ne rade normalni ljudi :wink:

depresivna:
Btw,i zasto bi bilo kome,ovde gde se samo napisano racuna bila potrebna potpora iz real life-a?!
Vi ljudi izgleda ne kapirate sushtinu neta ili?
Tako je!! zato mi je i bilo ogavno kada je Svevlad otvorio ovakav topic...Sta je to nego upravo ovo sto si sada rekla? Da se on nije ukljucivao ...kao da da ...ja sam taj....da mu malo ego poraste...pa ajde de....tema ko tema....ali ovako + mnoge druge stvari o kojima ne bih.....mislim zaista ....
A Shaddow se smeje iz njemu i meni poznatih razloga a na sve ovo sto je procitao....

Hahahahahha.... hahahahahaha... hahahahahaha.... evo, i ja se smejem sa vama... hajde, ako vam je doktor to prepisao, zašto da ne... idemo, tri, četiri: hahahahahaha....hahahahahaha..hahahaha... :lol: :lol: :lol:

Eh... dobro je... 8-)

depresivna :
Momak ima vise jednako vrednih talenata.Zar je to toliko chudno nekome ko nema nijedan!?!?!?!?

depresivna:
Razgovaram sa Djurom Mornarom naravno da znam! A ko se krije iza tog nika me uopste ne zanima,ovo je virtualni svet i ovde smo svi ono sto pisemo i nebi mi ni bilo zanimljivo da znam ko je ko...niti me interesuje 8-)

Zadatak: uporedi svoja dva posta i nađi kontradiktorost.

Rešenje: U prvom kažeš da znaš da DjuraMornar nema nijedan talenat, a u drugom kažeš da ne znaš ko se krije iza tog lika i da te uopšte ne zanima.

Objašnjenje: Pa ako ne znaš ko se krije iza tog lika, kako onda znaš da nema nijedan talenat. Da li možda na osnovu postova znaš da li je DjuraMornar slikar ili ne???

@depresivna
@Svevlad
Uopšte se ne ljutim i uopšte se ne nerviram. Čak ste mi i simpatični. Nisam se ovako slatko nasmejao odavno. Ova tema je baš pozitivna. U svakom slučaju me je oraspoložila.

Pozdrav!!! :D Super ste! ;)

shaddow:
Svevlad, pa pogledaj sliku............. da li ti izgledam kao bolestan? Ma daj..... čemu niski udarci?

d012.gif

Ma hajde... malo jesi, priznaj... malo... pa vidi se to iz postova, čoveče... nemoj da se ljutiš na mene, nemaš razloga... shvati, nema tu "niskih udaraca"... ovo je net... ovo je net... 8)

Back