slika na profilu

cLick - OR - Die:
saver:
cLick - OR - Die:
nova seexy slika u mom profilu!!!
nikad bolji nisi bio :lol:

deset od deset $to bi mi rekli Kruz Tomica i Pit Bredica :wink:

slobodno provirite kroz onu rupu... nece ni$ta ochi da vam istera.. naprotiv.. moje fotke leche.. od$tampajte ih u min 600dpi i 5 minuta dnevno drzite iznad obolelog mesta :lol:
a vidi se,imas neki isceliteljski pogled! :lol:

cLick - OR - Die:
saver:
cLick - OR - Die:

slobodno provirite kroz onu rupu... nece ni$ta ochi da vam istera.. naprotiv.. moje fotke leche.. od$tampajte ih u min 600dpi i 5 minuta dnevno drzite iznad obolelog mesta :lol:

Pa da, kazu: sto ne ubije jaca 8)

ana nirvana:
Da li staviti sliku na profil?
Koje slike vise privlace paznju- face ili body?

Nemam pojma, ma koliko je bitno toliko je i ne bitno. Vecina ljudi bi se bar malo slosila da se dopisuje sa nekim (pogotovo kad je suprotan pol u pitanju) i onda vidi fotku, a ono... katastrofa.
Naravno da navise paznje privlace provokativne slike, mada meni uopste nije jasno kad neko stavi sise i sl.u profil. Cemu?
Ali dobro, nebitno, sve to ima svoje verovatno... :wink:

guarana:
cLick - OR - Die:
saver:
cLick - OR - Die:

a vidi se,imas neki isceliteljski pogled! :lol:

lechim sve nauci poznate bolesti osim gluposti! Dajem i garanciju 3 godine, pa recite gde to ima osim u Srbiji (i Rumuniji)

Nina2:
cLick - OR - Die:
saver:
cLick - OR - Die:

Pa da, kazu: sto ne ubije jaca 8)

ko prezhivi - PISACE! :lol:

btw.. ako zelite da umrete od lepote od$tampajte neku moju sliku i zurite pola sata u nju, a ako vam ne uspe akcija zovite me da lichno zavr$im posao..
Da.. ruke su 100 jura da ne zaboravim :)

Back