Slika i avatar na forumu govori ko ste zapravo.

• Začetnik teme Začetnik teme Bix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bix

Aktivan član
Poruka
1.580
Pozzz,,,
e sad da li ce biti ovo tema ili ce se pretvoriti u temu ne znam,,ali jedno znam i konstatujem a to je da obitavajuci ovde na forumu virtuelno,,, zapazam da na raznim temama kad se o necemu prica ,,kada komentarisu ljudi iza kojih stoji neki avatar ili slika,,zapravo govori o njima upravo ono sto i sami iznose u svojim misljenjima..
Tako da bas se vidi kontrast i razlika izmedju pozitivaca i negativaca,,i onih neutralnih kako bih rekla na sredini...
ali stvarno tako jeste,moja zapazanja govore da ako neko je protiv Dobra npr,,, i sva normalna i moralna svatanja mu cudna..., i to u svojim stavovima iznosi,,sav taj bunt,,kad pogedas avatar nista se iznenaditi neces,,, to su likovi sa cigaretama, mracne slike,,,vestice, nasminkani likovi,,, likovi blago receno, cist satanizam.. I onda sticete utisak o toj osobi iz svega toga.
Dok opet sa dr, strane vidi se i ko su pozitivci i ovi na sredini,,,
Jer ono sto jeste uvek prodire iz vas!
Mislim nisam sa ovom temom izmislila toplu vodu,,, nego samo zelim da podelim zapazanja i potvrdim da ono kakav si uvek dodje do Izrazaja kroz sve.

tocno te zamisljam kako podignute njuskice s puflastim ushima i crvenom kapicom sjedis na brezuljku dok s neba pada svjetlucavi prah <3

hahaha pa da i ja tako samu sebe zamisljam,,ma sta zamisljam pa pogledaj me ,,snovi se ostvaruju,,ovo je realnost :D
a ti neki biznismen delujes, ali fin neki preduzetnik,,sta ces popustas radnicima,,, i vole te zbog toga . :D hahaha

mqdefault.jpg

Pozzz,,,
e sad da li ce biti ovo tema ili ce se pretvoriti u temu ne znam,,ali jedno znam i konstatujem a to je da obitavajuci ovde na forumu virtuelno,,, zapazam da na raznim temama kad se o necemu prica ,,kada komentarisu ljudi iza kojih stoji neki avatar ili slika,,zapravo govori o njima upravo ono sto i sami iznose u svojim misljenjima..
Tako da bas se vidi kontrast i razlika izmedju pozitivaca i negativaca,,i onih neutralnih kako bih rekla na sredini...
ali stvarno tako jeste,moja zapazanja govore da ako neko je protiv Dobra npr,,, i sva normalna i moralna svatanja mu cudna..., i to u svojim stavovima iznosi,,sav taj bunt,,kad pogedas avatar nista se iznenaditi neces,,, to su likovi sa cigaretama, mracne slike,,,vestice, nasminkani likovi,,, likovi blago receno, cist satanizam.. I onda sticete utisak o toj osobi iz svega toga.
Mislim nisam sa ovom temom izmislila toplu vodu,,, nego samo zelim da podelim zapazanja i potvrdim da ono kakav si uvek dodje do Izrazaja kroz sve.
ajde da vidim sta o meni kaze avatar

Pozzz,,,
Evo jedne vestice (na profilu)...svojevremeno sam imala lilit npr. Mislis li da sam agresivna?
Meni su fenomen poznate licnosti na avatarima. Tako ne mozes bas nista saznati o toj osobi sem da ceni lik i delo doticnog.
Avatar jeste izraz, stav, ali ne bih se slozila sa tobom. Pre se moze videti ko je povrsan a ko dubok. A dobrih i losih imas u obe grupe.

hahahah super tema i test za svakoga zar ne :D da svako pogled asvoju sliku i avatar da preispita sebe iz kog razloga je bas tu sliku stavio, da unutrasnje bice ispita na koju stranu naginje , da li sad svesnije gledate sta slika ili bilo sta javno o vama, govori ovama :) :D eto malo razmisljanja hiihiihih :D

ja nemam sta da se preispitujem,znam zasto sam je stavila :D

Back