Ali tema nije tu da bi se neko samodijagnostikovao , nego me interesuju mehanizmi koji postoje kod depresije i mehanizmi koji postoje kod premorenosti, samo sto od vas ne trazim mehanizme, nego slicne osecaje koje imate po ta dva pitanja..
- - - - - - - - - -
Znaci da stvari tipa osvezavajuci sok pomaze kod premorenosti ali nece nista pomoci kod depresije mi nisu znacajne, jer tema nema za cilj diferencijalnu dijagnozu, gde bi reakcija na sok bila diferencijalna dijagnoza, koja pokazuje da li je neko premoren ili depresivan, jer ako ti sok pomogne, ti ne da nisi u depresiji nego po vasem pisanju nisi ni blizu...ali to me ne interesuje u temi....interesuju me slicnosti....
Pregazio me brzi voz.....ne znam kako je to, ali znam kako je kad te pokupe kola ili znam kako je kad te stegne opsta upala misica, a premor nije to a nije mnogo ni slican opstoj upali misica, iako logicno bi trebalo da jeste slican tome...
U tom smislu me interesuje slicnost izmedju ovoga i onoga...
- - - - - - - - - -
Kod nekoga je npr opsta upala misica slicna sa premorom...kod mene nije...
Tamo me bol budi, tj javlja se izvor energije i tenzije, a kod premora toga nema...nego omeksalo iako nije bukvalno meso bez tonusa.