Sličnosti ili Razlike

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja uopste nemam prijatelje....a neshto mi i ne smeta
sta ce mi prijatelji kad imam net...za sada
nuzhno zlo..
treba imati para, onda su prijatelji manje bitni
aha...hriscanstvo :)

u stvari i necu da imambliske sve cu da zaserem :)
neko mi je u nekom trenutku prijatelj..samo trea da to ne pokvarim

mozhda sam ipak i ja nekom nekad prijatelj
ali nisam nikom prijatelj stalno mislim

uf hocu i ja neshto da kazem a ne samo vi !!!! moram da mislim

limunada:
a meni opet nije jasan taj koncept biranja...:) djeluje kao da iz mase izaberemo nekoga...a u stvarnosti to nije tako... birati nekako podrazumijeva da unaprijed razmisljas o izboru,kao ovaj ce mi biti prijatelj,a ovaj ne...:roll: a to kao sto rekoh ,nije bas tako... a i oni se ne namecu...nekako se nadjemo i to je to...:) nadam se da sam bila dovoljno jasna...:)
inace,nemam prijatelje iz djetinjstva...iz djetinjstva se sjecam samo zajednickih igara,i mislim da kao djeca nismo u stanju da znamo sta su pravi prijatelji...to se stice kasnije... valjda...:)
ne kazem da je to uvijek tako,ali u mom slucaju jeste...

Ma nema veze... :razz:
Nemoj tako, znaju deca sta su prijatelji . :razz:
Ja sam prijatelj sa tom "decom" vec 25 godina. :razz:

Lastis sam igrala ko' zmaj :razz:
I klikere :smajli-koji-se-stidi: , ali losije ( moram da priznam :razz: )

Jesmo Betty, valjda smo bili ( i ostali, nadam se :) ) normalna deca

Joooj, da mi je da se vratim u detinjstvo na samo 3 dana -> za vikend :razz:

HeBePoBaTaH_:
Klikere smo igrali. Šestoperac zakon i porcelanci, a za džombe kugla iz flipera, pa ga piškaš iz visa, kažeš mu PIŠKAN SI...

e da tu postoje neke yakonitosti. i kod meen su to igrali :I

e povuci cu se mislim da me se plashe...dozvolili su mi isuvishe a i ja se gubim sve vishe____

shta ste josh igrali
evo kod mene ovako mada ne ono bash
shkolice slabo.
elechkinje barachkinje slabo
zmurke jache...takav teren
ledenog chike, otrova shuge isl - da..uf
ono kad imaju loptu pa prozivaju..
care care gospodare i drvena marija
preskakanje konopca
barbike..,eh taj burzujizam
sad se neshto prisecam detinjstva :I
pokvareni telefoni
hm...ja sam uvek bila losha
i upala sam neveyano na temu..haha

Betty:
watsup.gif
( What's up? :P )
Po kom principu birate prijatelje?
Po tome da imaju nešto što vi nemate, ili po tome da vam je presek skupova oveći?
Da li su vam interesantniji ljudi koji više ili manje odudaraju od vas (osobine ličnosti), šta je važnije, šta čini vezu dvoje ljudi, prijateljsku i inu?

Znaš, Betty, čini mi se da svako od nas sam bira ulogu u nečijem životu. Moji prijatelji su se sami izabrali, svojim postupcima. Ne samo lepim gestovima, nego ljudskošću: i ljubavlju, i poverenjem, i greškama.

ja sam tako jednog jutra ustala i onako smetnuta s uma shvatila da imam prijatelje.
moji prijatelji su analiticni, misleni, preosetljivi,dragi,iskreni ljudi.svaki dan mislim na njih i svaki dan ih volim.nekada me iznerviraju, ali im to nikada ne kazem.iznerviram i ja njih, pa cute.birali smo se dugo, vremenom, kroz razne situacije, obostrano, i zato i jesmo to sto smo.kad imas odnos u njemu uvek biraju i odlucuju obe strane.kada nije tako onda je to autokratija.

Betty:
Po tome da imaju nešto što vi nemate, ili po tome da vam je presek skupova oveći? Da li su vam interesantniji ljudi koji više ili manje odudaraju od vas (osobine ličnosti), šta je važnije, šta čini vezu dvoje ljudi, prijateljsku i inu?
Sličnosti u suštinskim stvarima, i vreme, vreme, vreme... :D
Mogu ljudi da mi budu interesantni, ali to ne znači da će mi postati prijatelji. Nije dovoljan uslov, mada je potreban.
Ljudi koje sam odabrala za prijatelje to su i dan-danas. Ne grešim.
Vezu dvoje ljudi (prijateljsku itd) čini ljubav i razumevanje. Samo to.

Kod mene su u pitanju slicnosti...
Uvek se obradujem kada upoznam osobu koja sa mnom ima dosta slicnosti i bas svaki put nakon izvesnog vremena postanemo jako dobri prijatelji.
Skoro nikada nisam imala za prijatelje ljude koji se razlikuju od mene,jednostavno se ne kapiramo i nije nam zabavno zajedno.

Back