slicnost u porodici

• Začetnik teme Začetnik teme danex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko licite (ne mislim fizicki ) na svoje ukucane, majku ,oca brata-sestru,zenu itd. jel su slicna interesovanja,afiniteti ,stavovi .Pitam jel ne znam da li je normalno da se ja npr. strasno mnogo razllikujem od oca u mnogo ,bas mnogo cemu, samo ne znam kao je doslo do toga ako zivs toliko sa nekim..:mrgreen:
Ista sam majka, mada ima i trunka oca...;)
Bila sam ubeđena da ću biti skroz suprotna od nje... ali ne ide... kao jaje jajetu smo...:D

Ako će ti biti lakše, ni moj sin nimalo ne liči na svog oca. A otac mu je, veruj mi. Jedan je mršav, vretenast, drugi krupne građe, skoro debeo. Mršavi stalno leži i bulji u TV ili nešto čita a nikada nije loptu uzeo u ruke niti ga zanima sport, debeli se bavi mnoštvom sportova i ako išta čita, tiče se sporta. Mršavi je jako druželjubiv, poznaje vazda sveta i ima mnogo drugarica a nijednog druga, i tako je oduvek bilo, debeli je povučeniji i ima dva dobra drugara sa kojima se viđa svaki dan. Jedan je bio izuzetan đak, dugi božemesačuvaj...
Eto, tvoj slučaj baš i nije usamljen

E hvala slatko sam se :hahaha:,samo nije mi problem samo ta sama razlika,vec to sto zbog nje nikad nisam bio u prednosti kod oca od npr.brata,i cak sam sad vidim dosta izgubio upravo zbog tog "neslaganja" tako da kazem :roll:

Ja sam po karakteru ista otac. Mislis da nam je to pomoglo da se bolje slazemo. Boze sacuvaj! Svadjali smo se gotovo svaki dan. Ne znaci to da se nismo voleli, naprotiv, ali bili smo suvise isti da bismo se slozili. :cistinaocare:

koliko licite (ne mislim fizicki ) na svoje ukucane, majku ,oca brata-sestru,zenu itd. jel su slicna interesovanja,afiniteti ,stavovi .Pitam jel ne znam da li je normalno da se ja npr. strasno mnogo razllikujem od oca u mnogo ,bas mnogo cemu, samo ne znam kao je doslo do toga ako zivs toliko sa nekim..:mrgreen:

ne binem o tome
životna suština mi je naravno veoma razlicita
imam majčinu fizionomiju i expresiju
imam neke i caletove tikove
nebitni je sve to

Back