Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.702
Коначно и ми да имамо једног вакогPosle imenovanja novog ministra prosvete nema te kiše koja može da nas opere!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Коначно и ми да имамо једног вакогPosle imenovanja novog ministra prosvete nema te kiše koja može da nas opere!
Ovaj je na robiji, a ovaj naš se šećka slobodno i jede sline pred kamerama iako je silovao maloletnicu i ko zna koliko studentkinja maltretirao i ucenjivao.
istu pricu duvaju kao i pre petog oktobra. dele ljude na "nas pametne a ostali krezubi"Što vi više vređate glasače SNS-a to bolje po SNS i Vučića. Elitistički pristup politici je uvek osuđen na propast. Zato ste i na tim procentima na kojima ste.
to se ne racunaKako je kažnjen Dragan Vučević jer je u TV emisiji bespravno pokazivao fotografije studentkinja i na izuzetno neprimeren način ih komentarisao?
Бар га на 1,2 и 3 снимку видимо са "првом дамом".....онако раздраганог, како и приличи, а не као Ана, која се не појављује јавно са својом "супругом"...., danas, Vrhovni ćaći u poseti ćaćilendu (prosirenom),...... lidilo ne staje.!?
Pogledajte prilog 1716531Pogledajte prilog 1716532Pogledajte prilog 1716533Pogledajte prilog 1716534
Sumnjao sam ali si ovim razvejao svaku sumnju oko toga da si karijerni provokator na ovom forumu, konačno.to se ne racuna![]()
srce moje, ja sam na forumu od 2003 godine. jos dok je vucic nosio kokardu u radikalima.Sumnjao sam ali si ovim razvejao svaku sumnju oko toga da si karijerni provokator na ovom forumu, konačno.
Izgleda da vam samo treba dati vremena i pre ili kasnije sami pokažete pravo lice i krajnje namere.
Ovaj je na robiji, a ovaj naš se šećka slobodno i jede sline pred kamerama iako je silovao maloletnicu i ko zna koliko studentkinja maltretirao i ucenjivao.
Slika govori hiljadu reči, a video snimak milion.