Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.280
Interesantno, BDZ...slično kao HDZ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Главни муфтија Муамер Зукорлић поручио једа српска деца неће морати да славе Бајрам када Санџак постане аутономија. Биће им загарантован верски и нациоанлни идентитет, рекао је Зукорлић Паралелно са Светосавском академијом у Новом Пазару, у Мешихату Исламске заједнице у Србији одржана је синоћ трибина о "присилној асимилацији и покрштавању Бошњака", на којој је главни муфтија Муамер Зукорлић поручио да српска деца неће морати да славе Бајрам када Санџак постане аутономија.
"Када буде остварена аутономија Санџака гарантујем српској православој деци да неће морати да учествују ни у једној форми обележавања Бајрама, нити било ког верског чина, већ ће им бити загарантован верски и нациоанлни идентитет у колективном и индивидуалном смислу", поручио је Зукорлић.
Он је затражио да се према Интернационалном универзитету, чији је он председник, испоштују исти стандарди као према новопазарском Државном универзитету и свим другим универзитетима.
Када је акредитација Интернационалног универзитета у питању, он је оценио да је ту реч искључиво о политичком питању, јер се, како је рекао, о његовој опструкцији доносе искључиво политичке одлуке и оне се могу победити искључиво политиком.
"Докле Исламска заједница не буде јединствена, док нам не буде враћена вакуфска имовина, док нашој деци не буде признато право у школама, легалност статуса Бошњачког националног већа и, док се не акредитује Интернационални унвиерзитет муфтија ће се бавити политиком", поручио је Зукорлић, додавши "свиђало се то неком или не".
Он је рекао да није тачно да се школска слава Свети Сава обележава у свим школама у Србији већ да једино "јадни Роми и болесни Бошњаци се на то терају".
"Према томе, да знате од ове године више никада у Санџаку неће натерати на оно што им не припада", казао је муфтија, који је последњих дана интензивно позивао децу, родитеље, наставнике и директоре школа у Санџаку на бојкот светосавских свечаности, сматрајући то покушајем покрштавања.
Evo danas sam sastavio jednu pesmu o dragome muftiji.
Ja sam Mufty
Gengsta iz Pazara
Vozim beli bmw
Imam mnogo para
Alllah Allah
Elhamdulillah
Ne kaci se sa mnom
Jer pravi sam killah
![]()
Ja sam mufty
Mnogo sam jak
Nemoj da mi pretis
Pojesce te mrak
Imam svoj harem
Karam do zore
drolje su mi iz Sandzaka
A i Crne Gore
Cetnicki drotovi
Ne mogu mi nista
Gadjamo ih ciglama
Iz susednog dvorista
Srbi pazite se
Mozda vas i smaram
Ali jednog dana
I predsednika cu da vam karam
Ima da ga razvalim
Kao radodajku
Zabicu mu obrezanog
U dupe kao flajku
U steku mi sedi
300 kila dopa
Smrce se bogato
Kavijar se klopa
Imam beli fes
Imam shot-gun
Naoruzan sam do jaja
Pravi taliban
Ja sam mufty
Pazarski pas
I zato zapamti
Dont f.uck with us!!!

i jos na sajbi ono "muftija", yebo ambulance
get out of my way, bitch, U can't touch West Coast Mufty n' his gang, move or die!
Ne verujem astrolozima,ali
RUSKI ASTROLOG: BIĆE RATA NA BALKANU!
(15) Sreda, 11. Maj, 2011.| Autor:
MOSKVA - Pavel Globa, jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, tvrdi da će do kraja ove godine izbiti novi rat na Balkanu, a da će treći svetski rat početi 2014. godine!
- U periodu jednog od tri pomračenja, koliko nas čeka ove godine, doći će do oružanih sukoba na Balkanu. Takođe, teroristi će napasti na ceremoniji dodele Nobelove nagrade u decembru - predviđa Globa.
treba vratiti smrtnu kaznu kao krivicno delo u KZ srbije
onda zukorlicu suditi pa ga streljati
djubre jedno vehabijsko
al tako to biva kad srbi biraju CRNOGORCA TADICA za predsednika koji korov GAJI mesto da ga UNISTAVA

![]()
Wow, pimp my ride madafakai jos na sajbi ono "muftija", yebo ambulance
get out of my way, bitch, U can't touch West Coast Mufty n' his gang, move or die!

Ne verujem astrolozima,ali
RUSKI ASTROLOG: BIĆE RATA NA BALKANU!
(15) Sreda, 11. Maj, 2011.| Autor:
MOSKVA - Pavel Globa, jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, tvrdi da će do kraja ove godine izbiti novi rat na Balkanu, a da će treći svetski rat početi 2014. godine!
- U periodu jednog od tri pomračenja, koliko nas čeka ove godine, doći će do oružanih sukoba na Balkanu. Takođe, teroristi će napasti na ceremoniji dodele Nobelove nagrade u decembru - predviđa Globa.
Slavene, jel ti smatras osnivanje potpuno legitimnog prava jednog naroda da ima svoju akademiju u ovom slucaju Bosnjacku, kao pogodan dogadjaj za ovu temu sto si otvorio - slede li neredi u Sandzaku?
Kao prvo, potpuno legitimno nije; zato što su nacionalne akademije vrhovne državne institucije. Iz istih razloga iz kojih se protivim, postojećoj, legalizovanoj, zvaničnoj Vojvođanskoj akademiji nauka i umetnosti u Novom Sadu, ili Kosovskoj akademiji nauka i umjetnosti u Prištini (mada razumijem, oni sebe dole smatraju nezavisnima), tako se i pogotovo sada protivim formiranju tamo neke BANU u Novom Pazaru.
Još bitnije; akademije su državne institucije, a ova navodi da ima dvije prestonice (?), jednu u Novom Pazaru (??), a jednu u Sarajevu i predstavlja se kao 'vrhovna naučna zajednica Bošnjaka, gdje god žive'. Osnivanje takvog NVO ne može biti nikako legitimno, čak je još i protivno zakonima Republike Srbije, a i nigdje u svijetu ne postoji 'akademija etničke grupe, gdje god ona živjela'.

Zbog boldovanog se i osnovala BANU. I ako cemo po tvom principu drzavnih akademija onda onu ANURS (akademiju republike srpske) treba pod hitno ukinuti i zabraniti dalje osnivanje takvih u drzavi BiH.
Пази га што фура арафатку
Мрди, не можеш да поредиш РС и Нови Пазар са околином. РС има атрибуте државности, општине југозападне Србије их немају.
Pod broj jedan, Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske nije 'etnička institucija' Srba gdje god žive, sa ogrankom u Beogradu, već službeno vrhovno akademsko tijelo Republke Srpske, jednog od dva entiteta koji sačinjavaju Bosnu i Hercegovinu. Ona je u bliskoj vezi sa Akademijom nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, kojoj je na određen način i podređena.
ANURS postoji isto kao što postoji i Vojvođanska akademija nauka i umetnosti u Novom Sadu.
Muamer Zukorlić očigledno nije vjernik, već političar. On se i ogrešio o sopstvene vjerske principe islama, udaljio se od Svetog pisma (mislim na Kuran) i pokazao da ima zastarjele principe vjere u Boga/Alaha. On je čovjek srpskog društva devedesetih godina, korumpirani politikant i nacionalistički oportunista. Kakav je Zukorlić egoistički manipulator, upoznao je vrlo dobro i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Bakir Izetbegović, ogradivši se od njega i izražavajući žaljenje što ga je u vrijeme izbora podržao.
Imam i ja jedno dosta interesantno pitanje za tebe; zašto Zukorlić nije predložio osnivanje Sandžačke akademije nauka i umjetnosti? Zašto pravi jednu etnocentričnu NVO organizaciju koja će biti samozvana zajednica pod kontrolom vjerske zajednice (Islamske zajednice u Srbiji / Bosne i Hercegovine) u kojoj sjede privatni saradnici Zukorlića i ljudi koji su sumnjivih zvanja? Zar ti nije očigledno da je ovo samo još jedan u nizu Zukorlićevih autoritarnih činova - ima svoj lični Univerzitet, čiji je dekan, postao je lice autonomaškoga pokreta obnovivši svebošnjački nacionalni kongres iz početka devedesetih, ima svoju nacional-kulturnu organizaciju (BKZ), pa i svoju političku stranku - samo u namjeri kako bi imao sada i svoju, ličnu, 'akademiju'? Zar nije jasno da ovo nema veze sa nacionalnim interesima Bošnjaka, koliko sa ličnim ambicijama jednoga megalomana?
Sve u svemu vidim da je bitno da stitis ono sto zelis da iskrojis... ako razumijes poentu. Srbi u Bosni pored krovne SANU ipak su rijesili da imaju svoju akademiju ANURS.
Bakir Izetbegovic je izgubljen u vremenu i prostoru. Prije kandidature za clana BiH predsednistva podrzavao je Zukorlica, sad kad je u fotelji odjednom se rotirao. U pravu je Zukorlic kad je reko za Bakira da dok je bio slobodan covjek mogao je da radi ono sto licno misli i osjeca, sad kad nije mora da se ponasa drukcije. To dovoljno govori o Bakiru kakav je on tip politicara.
čovek koji se zdušno potrudio da poseje seme zla i mržnje među nama
Da je htio da osnuje Sandzacku akademiju nauka i umjetnosti on bi to sigurno i uradio.
Nije htio to, već je krenuo nekim etnocentričkim nacionalističkim putem. I BANU nije nikakva ''NVO'' nego akademija
sa ozbiljnim kadrom i velikim intelektualnim potencijalom koji ce tek da se pokaze.
Evropska akademija čestitala osnivanje BANU-a
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/40206-evropska-akademija-cestitala-osnivanje-banu-a.html