Gazija
Iskusan
- Poruka
- 6.125
Gde je dokaz da LDP podrzava Zukorlica?![]()
http://www.sandzaklive.rs/index.php...eme-na-cijelu-zemlju&catid=52:world&Itemid=27
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najavom formiranja nove partije koju će podržati muftija Muamer Zukorlić, ovaj verski lider želi da pošalje poruku vlastima u Beogradu da imaju novog političkog rivala u Sandžaku s kojim će morati da se dogovaraju. Dobri poznavaoci tamošnjih prilika kažu da bi ova nova partija najviše mogla da ugrozi politički umerenog Rasima Ljajića, lidera SDP. Trenutno muftija ima podršku LDP, a istraživači javnog mnjenja kažu da bi koalicija sa Bošnjacima, liberalima Čedomira Jovanovića obezbedila siguran ponovni ulazak u parlament.

http://www.sandzaklive.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1520:qzukorli-huka-bonjake-na-brau-i-komijeq&catid=52:world&Itemid=27
Zanimljivo misljenje. U svih 5 komentara napadaju zenu.![]()
Koliko sam procitala, Ceda samo nece novo prolivanje krvi.
Verujem da Ceda nece to , ali vise verujem da ozbiljno racuna na glasove Bosnjaka iz Sandzaka ... I izgleda da ce ih dobiti ...
Koliko sam procitala, Ceda samo nece novo prolivanje krvi.
Evo kompletan snimak incidenta ... Jasno se vidi da je frka ispala zbog par usijanih glava... Koliko mi se cini, klinci su poceli da skidaju crijepove i bacaju, dok se kasnije jasno vidi kako dole imami smiruju situaciju ...

Vidis ovde je zandarmerija ostala mirna i pribrana jer su verovatno imali naredjenje da ne reaguju da ne ispadne kako mlati goloruke muslimane i bije ih ni krive ni duzne....realno posle onog gadjanja crepovima i kamenjem trebali su dobro da ih ispendrace
ovde u BG-u dobijes batine od pandura za mnogo manje stvari a ne za ovo...sranje nikome nije potrebano al ako neki na tome insistiraju posle nema nazad...
Pa ja prvi da sam bio u toj zandarmeriji ne bih imao zivaca da iskuliram ...Nego bih raspalio po njima pa sta bude nek bude ...
Verujem da Ceda nece to , ali vise verujem da ozbiljno racuna na glasove Bosnjaka iz Sandzaka ... I izgleda da ce ih dobiti ...

Svi ste vidjeli kako demagoški napreduje Muamer Zukorlić, koji očigledno namjerava usmjeriti svu tu međuetničku i međuvjersku mržnju na zajedničkog neprijatelja muslimanskih Bošnjaka - Srbiju. Poslije održavanja 'svebošnjačkog kongresa', obnavljaju se i tijela separatističkoga Sandžaka iz početa 1990.-ih godina.
Vodi li ovo sve ka pogoršanju ili ne?
Plače mu guša zaMuamer Zukorlić je 4. septembar proglasio danom šehida (boraca) Hadžeta, novoapzarskog naselja u kome je u subotu održan protest.
![]()
Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić čestitao je danas dolazeće bajramske dane s porukom da je završnicu ovog Ramazana obeležila slika "neprijatnog i neprirodno bliskog" susreta "ahmedija" i vernika s policijom.
Zukorlić je stoga 4. septembar proglasio danom šehida (boraca) Hadžeta, novoapzarskog naselja u kome je u subotu održan protest, koji će se, kako je rekao, godišnje obeležavati dovom (molitvom) protiv nasilja za njihovu dušu.
"Ovaj dan ostaće duboko urezan u svesti Bošnjaka Sandžaka, prerastajući u simbol otpora protiv otimanja vakufa i skrnavljenja masovnih grobnica genocida na Hadžetu", istakao je muftija poručio je Zukorlić u bajramskoj poruci koju je pročitao direktor sređe verske škole medrese Gazi Isa-beg Mustafa Fetić..
Zukorlić je kazao i da ispraćaj Ramazana i doček Bajrama budi osećaj žala i radosti - žala za odlazećom prilikom posebne milosti svevišnjeg Alaha i radosti zbog uspešno obavljenog posta.
On je kazao i da je snaga duhovnih i moralnih vrednosti nad biloškim potrebama i strastima jedan od izvora prava na punu slobodu, dostojanstvo i čast čoveka.
(Tanjug)