sleci...

Podrzavam svako ponasanje koje nije usiljeno i nije klishe iz losih filmova.
Imao sam svoje momente.
Na primer, jednoj sam svojom rukom napisao pesmu koju voli, skenirao i poslao mailom.
Druga se osisala pa sam je nacrtao u formi chicha glishe u suknjici sa tri pramena na vrh glave i to joj poslao postom na firmu u kojoj je radila
Posle mi to delovalo malo....hm...ali nek ide zivot.
A da sam za nekoga radio nesto veliko, nesto sto inace ne bih radio....pa i nisam. Nisam taj tip

ih, pa ja sam znala raditi svakakve slatke i šašave stvari, i imala sam ovde i temu o tome.

ali, ja skontah da ovde treba da pišemo o stvarima koje smo za nekog radili protiv svoje volje,
ako smo to radili.
očigledno da nisam dobro razumela. :S

ih, pa ja sam znala raditi svakakve slatke i šašave stvari, i imala sam ovde i temu o tome.

ali, ja skontah da ovde treba da pišemo o stvarima koje smo za nekog radili protiv svoje volje,
ako smo to radili.
očigledno da nisam dobro razumela. :S

I ja sam izgleda promasio temu... :(
Ovo je tema o "Elvis Prisili" type stvari koje smo radili.
Again, rekoh vec, nisam radio takve stvari. Kad sam bio mladji nije bilo sanse da uradim nesto protiv svoje volje, bio sam mnogo buntovan i osetljiv na prinudbu :rumenko:

sigurna?...neko je vec napisao da mi pre ili kasnije ispadnemo budala...:whistling:

Tako je :ok:

A to se misli na one koji jos nisu ispale budale ili misle da su pametni...znaci pre ili kasnije neko ispadne budala ili pre ili kasnije neko ukapira da je bio budala , da bi naucio da ne bude. :ok:
Po meni je bolje da sto ranije spoznas kako je biti budala , jer smatram da ako te to zadesi kasnije da mnogo vise moze da te kosta i zaboli

Tako je :ok:

A to se misli na one koji jos nisu ispale budale ili misle da su pametni...znaci pre ili kasnije neko ispadne budala ili pre ili kasnije neko ukapira da je bio budala , da bi naucio da ne bude. :ok:
Po meni je bolje da sto ranije spoznas kako je biti budala , jer smatram da ako te to zadesi kasnije da mnogo vise moze da te kosta i zaboli

da, ali mislim da iskustvo tu nista ne znaci...moze samo da ublazi lose stvari...ali nas nece spreciti da 'podetinjimo'...

da, pravila sam se tolerantna u nekim vezama, dok nisam shvatila da ja to tako ne mogu.
da li sam bila kreten? o da, jos koliki, sa velikim natpisom preko celog cela. ali kroz to covek nauci samog sebe, nauci svoje granice...nauci da se ne igra sa samim sobom..
ebote, ja sam se opekla na samj sebi. najbukvalnije.

:neutral:
Isto tako ja. Godinama, čak. Vrlo isto tako :D

A što se tiče onih kao nekih stvari nem' pojma.
Jeste ih bilo.
Razne stvari.
Ništa posebno za navođenje i hvalu... samo one neke najobičnije sitnice...

Back