ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Da li ste ikada bili svesni da ste tezak kreten zbog necega sto radite zbog nje/njega, a ipak zelite to da uradite?...sta je to bilo?
Pa venčali se i živeli srećno do kraja života.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste ikada bili svesni da ste tezak kreten zbog necega sto radite zbog nje/njega, a ipak zelite to da uradite?...sta je to bilo?
Мртва озбиљна.pitacu te samo jednom... jesi ti to ozbiljna?![]()
Мртва озбиљна.
Да ли мислиш да бих успела овако нешто да измислим?![]()
Jesam i nije vazno sta je to bilo, vazno je da se to ne moze ponoviti![]()
ih, pa ja sam znala raditi svakakve slatke i šašave stvari, i imala sam ovde i temu o tome.
ali, ja skontah da ovde treba da pišemo o stvarima koje smo za nekog radili protiv svoje volje,
ako smo to radili.
očigledno da nisam dobro razumela. :S
ih, pa ja sam znala raditi svakakve slatke i šašave stvari, i imala sam ovde i temu o tome.
ali, ja skontah da ovde treba da pišemo o stvarima koje smo za nekog radili protiv svoje volje,
ako smo to radili.
očigledno da nisam dobro razumela. :S
sigurna?...neko je vec napisao da mi pre ili kasnije ispadnemo budala...![]()
Tako je
A to se misli na one koji jos nisu ispale budale ili misle da su pametni...znaci pre ili kasnije neko ispadne budala ili pre ili kasnije neko ukapira da je bio budala , da bi naucio da ne bude.
Po meni je bolje da sto ranije spoznas kako je biti budala , jer smatram da ako te to zadesi kasnije da mnogo vise moze da te kosta i zaboli
da, pravila sam se tolerantna u nekim vezama, dok nisam shvatila da ja to tako ne mogu.
da li sam bila kreten? o da, jos koliki, sa velikim natpisom preko celog cela. ali kroz to covek nauci samog sebe, nauci svoje granice...nauci da se ne igra sa samim sobom..
ebote, ja sam se opekla na samj sebi. najbukvalnije.