+Slayer+

ma cela grupa... je shit..
megadeth, metallica, anthrax, exodus, venom... To su bre bile grupe. To je bio kvalitet. I testament i pantera je bila odlicna (mada ona je mnogo kasnije dosla).

behemoth:
ma cela grupa... je shit..
megadeth, metallica, anthrax, exodus, venom... To su bre bile grupe. To je bio kvalitet. I testament i pantera je bila odlicna (mada ona je mnogo kasnije dosla).

Ja njih baš gotivim, bila sam na dva njihova koncerta, ali naravno da je PanterA bolja ili Megadeth...

Da malo dignem temu :)
U zadnje vrijeme bas slusam trash metal,po citav dan...
Slayer stalno pjevusi na uvce...super su stvarno...
Mada imaju poneki bolestan naziv pjesme,jos bolesniji tekst...ali opet su super :D
Bas mi se svidjaju pjesme Gemini,Desire,Richard hung himself,Blood red,Wicked,I hate you...
Da ne nabrajam vise :lol:

ma odlichna grupa svaki album je dobar na svoj nachin,a shto se txtova tiche to vishe pishu da bi iznervirali konzervativce...daleko su oni od nacista i sadista...ako su vam njihovi txtovi bolesni pogledajte neke txtove Cannibal Corpse-a....pozz :D

Serijski Samoubica:
ma odlichna grupa svaki album je dobar na svoj nachin,a shto se txtova tiche to vishe pishu da bi iznervirali konzervativce...daleko su oni od nacista i sadista...ako su vam njihovi txtovi bolesni pogledajte neke txtove Cannibal Corpse-a....pozz :D

meni su textovi od Cannibal Corpse-a kao i od Slayera super, a bolesni su mi textovi turbofolkera...

Back