Slavica Burmazovic konacno docekala svoju decu da joj se vrate iz Irana!

zemunski kej

Elita
Poruka
21.863
Najinteresantniji naslov u danasnjim novinama, Nasa zena se udala za nekog zaludjenika koji joj je odveo decu prvo u Tursku pa zatim u Iran, Jedva ih uspela da vrati i to zahvaljujuci politickim vezama. https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=29&nav_id=1609947
6114027745db822e626535937649403_v4_big.jpg

Za njih ima života ovde. Mi imamo muslimansku manjinu. Snaći će se oni i bez škole.
Kako bez skole? Moraju da idu u skolu. To je prvo sto treba da se uradi,da se deca socijaliziju da imaju drugare,da vide da postoji i drugaciji nacin zivota, Mi nismo idealno drustvo imamo i mi talibane Seselja i kompaniju ali veci deo drustva je ok.

Kako bez skole? Moraju da idu u skolu. To je prvo sto treba da se uradi,da se deca socijaliziju da imaju drugare,da vide da postoji i drugaciji nacin zivota, Mi nismo idealno drustvo imamo i mi talibane Seselja i kompaniju ali veci deo drustva je ok.

Bitno je da se socijalizuju, a škola u Srbiji nikakvo merilo. To se pri zapošljavanju i ne gleda. Mogu da kupe diplome čime bi dokazali da su se socijalizovali.

Kćerke pokrivene zakopčane do grla,a kod mame suknja do koljena i botox u usnama. Znači mlađe generacije su tradicionalnije :D.
Slavica nema botox a i pristojno je obucena. Znas sta ,ne izgleda ona lose niti se nepristojno oblaci. Tako i treba da izgleda srpska zena .sredjeno i pristojno, Mislim da je naucila zivotnu lekciju i da je sazrela ,malo na tezi nacin, Ali sve se ipak lepo zavrsilo. Videcemo kako ce to dalje ici ,da li ce se pojaviti otac i traziti starateljstvo,kako je iopste izveo decu iz Srbije?Ima tu nejasnih stvari koji ne mogu da se naslute iz ovog clanka,

Back