Slava im

• Začetnik teme Začetnik teme 10x10
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja cu da spomenem jednog HEROJA pilota,koji se sam suprostavio avijaciji nato-FASISTA.4.05.1999-citiram"U vazdusnoj bici protiv CETIRI -NATO aviona na nebu iznad Valjeva u avionu-MIG-29-poginuo je pilot POTPUKOVNIK-MILENKO PAVLOVIC komandant 204.lovackog avijacijskog puka u Batajnici."posmrtno je unapredjen u cin PUKOVNIKA.----SLAVA TI JUNACE,HRABRI NIKAD NE UMIRU.----
picture.php

Jutros sam prosao pored vecnog plamena na Uscu. Stavljene su neke nove table, iz kojih ne moze da se ni nasluti zasto i kome je podignut spomenik. Pokusavaju li to da nam izbrisu pamcenje. Nece moci, NATO predvodjen Amerikom je neopravdano napao ovaj narod. Mozda cemo jedmom i oprostiti ali nikad necemo zaboraviti.

Nek' je slava poginulim....Beograd je preživeo 3 bombardovanja u zadnjih 100 godina.To nijedan drugi grad nije.Prema tome,nek je večna slava svim nevinim žrtvama.

Jutros sam prosao pored vecnog plamena na Uscu. Stavljene su neke nove table, iz kojih ne moze da se ni nasluti zasto i kome je podignut spomenik. Pokusavaju li to da nam izbrisu pamcenje. Nece moci, NATO predvodjen Amerikom je neopravdano napao ovaj narod. Mozda cemo jedmom i oprostiti ali nikad necemo zaboraviti.

Ne treba prastati.Oprastali svima pa nam vate na oprost jos gore.
Sto si vece djubre to te vise cene,sto si humanji sve te vise gaze.Ne treba ni zaboraviti ni oprostiti

Prijatelju moj puno je izdajnika i poltrona,ispasce na kraju da su ti Americki teroristi i njihovi kerovi bili u pravu sto su nas za nase dobro bombardovali i trovali.Da se nebi uvrijedili treba sve tragove skloniti,tuzno i zalosno
picture.php

SLAVA SVI POGINULIM!!!
slava mojim saborcima koji poginuse bespotrebno na radaru na kojim nisu trebali biti,ali zbog pogresnih odluka velikih glava koji sad pisu knjige i obilaze raznorazne televizije gde sam covek sebe hvali umesto
da trune u nekom zatvoru do kraja zivota.Istina ce se saznati kad tad a dotle prijatelji moji znam da ste sigurno u RAJU a kad dodje vreme ove druge gledajte preko reke.

Jedino mi n ije jasno zasto svako ko vidi Spasoja Smiljanica na ulici ne pridje mu i ne pljune ga u lice... Zbog takvih goveda su ginuli ovakvi ljudi... Slava vam srpski heroji

ZORAN RADOSAVLJEVIC

MILENKO PAVLOVIC

ZIVOTA DJURIC

Jedino mi n ije jasno zasto svako ko vidi Spasoja Smiljanica na ulici ne pridje mu i ne pljune ga u lice... Zbog takvih goveda su ginuli ovakvi ljudi... Slava vam srpski heroji

ZORAN RADOSAVLJEVIC

MILENKO PAVLOVIC

ZIVOTA DJURIC

ma jos covek pise knjige i lupeta gluposti...da je drzave da mu sudi za neprofesionalnost,sebicnost,preambicioznost..i ko zna sta jos...a ne da obilazi raznorazne televizije i prica bajke bez trunke samokritike i grize savesti...

ma jos covek pise knjige i lupeta gluposti...da je drzave da mu sudi za neprofesionalnost,sebicnost,preambicioznost..i ko zna sta jos...a ne da obilazi raznorazne televizije i prica bajke bez trunke samokritike i grize savesti...

Sto je najgore nije jedini... Secam se kada su on i njme slicni osnovali ono udruzenje "Generali" ili tako nesto... sve sam olosh do olosha, mada su zakacili i po nekog normalnog... Srecom taj pokusaj im nije uspeo...

Ali necemo ovde o tome... nije na mestu...

Sto je najgore nije jedini... Secam se kada su on i njme slicni osnovali ono udruzenje "Generali" ili tako nesto... sve sam olosh do olosha, mada su zakacili i po nekog normalnog... Srecom taj pokusaj im nije uspeo...

Ali necemo ovde o tome... nije na mestu...

da ovde nije...u pravu si....da ne blatimo uspomenu na junake...

Нека је вечна слава и хвала , СВИМ српским борцима 99-те и осталих година.

Молим Вас да не потцењујете остале војнике тиме што нон-стоп набрајате 3 пилота.
Хвала.

Нису погинули 1999 али ћу да их поменем

Д.Павловић 17 година, 1992 Мисоча, Сарајево, добровољац.
С.Келић 18 година Доње колибе 1992 Редован војник.

Одрасли смо заједно.. ја сам имао среће ...

Нека вам ваше младе душе нађу вечни мир на небу...

Back