Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.743
a u prednje vreme?hvala bogu, u zadnje vreme bolje podnosim orgazme....verovatno zato sto su redovni....ziveo redovan sexitj.....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a u prednje vreme?hvala bogu, u zadnje vreme bolje podnosim orgazme....verovatno zato sto su redovni....ziveo redovan sexitj.....![]()

ajte pišite kakve ste sve posljedice imali nakon sexa?
evo moje zadnje , oko mi je bilo nateknuto i crveno cili dan .. špricnulo mi u oko
mater uvatila pilat ..da šta mi je s okom.. nikad me nije toliko peklo..vrag će znat šta je beštija jela tih dana :/
PPPPPP

evo moje zadnje , oko mi je bilo nateknuto i crveno cili dan .. špricnulo mi u oko
mater uvatila pilat ..da šta mi je s okom.. nikad me nije toliko peklo..vrag će znat šta je beštija jela tih dana :/

al' taj bol me još napalio pa sam je ebo još jačejedne se setim, uvek sa smeškom
kada sam je ''prignječio'', zbog razlike u visini, mogla je da mi ljubi samo grudi
malo se zanela tom prilikom... ili je sve to i bilo smišljeno, da bi probudila životinjicu u meni
strasno ih je ljubila, a ja sam tucao sve strasnije, vođen poljubcima
postalo je grubo, na samom kraju, i sa moje i sa njene strane, ali niko nije odustajao
sutra sam imao ogromnu modricu ljubičaste boje na grudima... baš, baš ogromnu
na nesreću, radio sam na nekom gradilištu, na temperaturi preko 40 i bilo mi je glupo da se razgolićujem
ali, kao za inat, kolege su počele da me tovare zbog toga; zapitkuju što se ne skinem,
pa na kraju jesam![]()
svi su koji su me videli su se samo smeškali... posle nisam morao ništa da objašnjavam![]()
Da ti nisi svojevremeno radio kao kolumnista u pan erotici...Boleo me tuki i, sav je bio RED i Balls su mi bila modra od samaranja njene guze![]()
da, posle građevineDa ti nisi svojevremeno radio kao kolumnista u pan erotici...

)ajte pišite kakve ste sve posljedice imali nakon sexa?