slatke muke

Nisam imao nekih značajnih povreda... par ogrebotina, par modrica, jednom mi je glavom raskrvarila usnu... u stvari valjda me je ona zveknula pa sam ja zubima uspeo da je raskrvarim, više se i ne sećam... al usna brzo zarasta, nije strašno.

Najjebenija posledica je upala mišića.

Ako napišem da sam imao nažuljana kolena odma će me zokiša napadne da sam gej i da sam pljugao nekome..a meni se nažuljala kolena kad saam prckao đevojku odpozadi :(
na hrapavoj podlozi :rida:

jedne se setim, uvek sa smeškom :)
kada sam je ''prignječio'', zbog razlike u visini, mogla je da mi ljubi samo grudi
malo se zanela tom prilikom... ili je sve to i bilo smišljeno, da bi probudila životinjicu u meni
strasno ih je ljubila, a ja sam tucao sve strasnije, vođen poljubcima
postalo je grubo, na samom kraju, i sa moje i sa njene strane, ali niko nije odustajao :)
sutra sam imao ogromnu modricu ljubičaste boje na grudima... baš, baš ogromnu :)
na nesreću, radio sam na nekom gradilištu, na temperaturi preko 40 i bilo mi je glupo da se razgolićujem
ali, kao za inat, kolege su počele da me tovare zbog toga; zapitkuju što se ne skinem,
pa na kraju jesam :)
svi su koji su me videli su se samo smeškali... posle nisam morao ništa da objašnjavam :)

ajte pišite kakve ste sve posljedice imali nakon sexa?

evo moje zadnje , oko mi je bilo nateknuto i crveno cili dan .. špricnulo mi u oko :(
mater uvatila pilat ..da šta mi je s okom.. nikad me nije toliko peklo..vrag će znat šta je beštija jela tih dana :/

Najgore jedna nesrećnica nespretna pri oralu me zasekla zubom, hrts lajk a bič! Mislio sam da ćem morati u hitnu :rumenko: al' taj bol me još napalio pa sam je ebo još jače

jedne se setim, uvek sa smeškom :)
kada sam je ''prignječio'', zbog razlike u visini, mogla je da mi ljubi samo grudi
malo se zanela tom prilikom... ili je sve to i bilo smišljeno, da bi probudila životinjicu u meni
strasno ih je ljubila, a ja sam tucao sve strasnije, vođen poljubcima
postalo je grubo, na samom kraju, i sa moje i sa njene strane, ali niko nije odustajao :)
sutra sam imao ogromnu modricu ljubičaste boje na grudima... baš, baš ogromnu :)
na nesreću, radio sam na nekom gradilištu, na temperaturi preko 40 i bilo mi je glupo da se razgolićujem
ali, kao za inat, kolege su počele da me tovare zbog toga; zapitkuju što se ne skinem,
pa na kraju jesam :)
svi su koji su me videli su se samo smeškali... posle nisam morao ništa da objašnjavam :)

:think: Da ti nisi svojevremeno radio kao kolumnista u pan erotici...

ajte pišite kakve ste sve posljedice imali nakon sexa?

evo moje zadnje , oko mi je bilo nateknuto i crveno cili dan .. špricnulo mi u oko :(
mater uvatila pilat ..da šta mi je s okom.. nikad me nije toliko peklo..vrag će znat šta je beštija jela tih dana :/

Hmm.. desavalo mi se da dobijem uzasno upalu misica da ne mogu da hodam normalno, da mi se tresu noge sutradan, po koja modrica..nista specijalno

Back