- Poruka
- 128.922
Zasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel tražiš žuti ili crni sok?Zasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
UvijekZasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
Malaga je već doggyVanila je okej, ali je realno najdosadniji sladoled.
Nešto kao misionarska poza sladoleda.
uz svaku kuglu uzmem obavezno i jednu vanilu.Zasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
Zasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
a ja mislio da si mislio na ljis i da su vanile one koji ne vole BDSMZnajuci taba, sumnjam da ova tema ima neku skrivenu poruku, on tako otvara teme sa vise konteksta.
Nesto tipa, 'Vucic je sladoled od vanile, zasto da talasate i probate nesto novo, igrajte na siguricu!!!'![]()
al samo uz kafu, tiramitsu, jagodu, kapucino, malagu, lesnik..............ne ide uz limun, rum, viski .........kugle.Mora jedna kugla vanila, radi balansa
E, ovo pitanje me muči godinama, ozbiljno.Zasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
meni su ovde objasnili šta je čoko moko...Otvoriti temu na Ljisu
Uporedi omiljenu pozu sa kombinacijom sladoleda
Да би зарадили још вишеZasto se trpa u skoro svaki sladoled i da li kad kupujete kugle ikad zatrazite kuglu od vanile?
Немој да ме вучеш за језик да поставим један клип о посластичаруOtvoriti temu na Ljisu
Uporedi omiljenu pozu sa kombinacijom sladoleda
PostaviНемој да ме вучеш за језик да поставим један клип о посластичару![]()
Kupis vaniline mahune i sam napravis vanilluVanilija je baza. Zatim dodaješ voće, keks, čokoladni preliv, karamelu i dr.
Tab postavlja čudne teme. Sljedeća je zašto za picu ide prvo tijesto, a tek onda izbor ostalih namirnica i dodataka.