to je zaista bitno za ovu diskusiju (verovatno slucajna greska jer je alal odavno dokazala svoju pismenos')
dragojlo zaista umes da predjes na srz problema
dragojlo zaista umes da predjes na srz problema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću da kažem, jedno je živeti kao čovek, u nekoj ravni sa ljudima oko sebe, a drugo je pri svakoj svađi vagati kako izmanipulisati situaciju, kad iz tebe izbija neka tvoja istina koju želiš da kažeš isto onako kao što to radi i ovaj drugi..... osim toga, psihički je iscrpljujuće, tj. nemoguće je da jedan čovek uvek bude svestan situacije i da iz nje izvlači..... ili sebe ili tog drugog. I nemoguće je, pa i nepravedno, da slabiji (u nekom trajnom odnosu, brat, sestra, muž, žena, slabiji i jači ortak) uvek bude taj koji je i pametniji, koji popušta i koji smiruje situaciju, jer i ti slabašni ljudi imaju prag tolerancije.....
A što sad pišeš o čarapama? Primer je toliko glup i uobičajen da stvarno nisam mislila da će iko da se zakači za čarape, upravo zato..... valjda zna šta je primer?joj boze kako je to sve smor..cinjenica je da devedeset posto muskaraca ne mozes reci-skloni carape , smrde!!! jer ce da se uvrede do neba..ako se ne iznerviraju do neba...
ali realno..i bilo koja zena bi poludela da jojj neko kaze-skloni svoje carape, smrde!!!
ali, koliko zena poznajete koje ostavljaju smrdljive carape po kuci?
boze, ceo zivot se smaramo takvim glupostima...
![]()
pa to bre, lexo....upotrebi svoj sexipil sa mooškarcima....o tome ti priča alal....to je "pametnije"....garantovano dobijaš svaki dooel sa moožjacima......misim, to kod mene ne pali..više volim da neko se uhvati ko pijan plota svog stava.....ebiga, volim moralne principe......nego da mi se pretvori u voolvu koja mi dahće na uvo.......
los ti je zakljucak.Dole na temi, iako je situacija opisana na sasvim grugačiji način, naučila sam da bi se većina vas zapravo zblanula nad ženom (uslovno rečeno, fizički slabijom osobom) koja u tom momentu kaže - neću da ućutim! To je, dakle, prkos, i nekulturno ponašanje sa njene strane, to sam naučila.
Zaključak je da žena jednostavno ne sme raspravljati sa muškarcem, jer se dovodi u situaciju da ga iznervira, pa je posle njemu teško jer je morao da ga udari.
prvi put mogu da se raspravljam sa nekim.Već šta da radiš kad si već započela raspravu..... pa bio on budala ili ti. Ili niko, ili oboje.
A mislim, najbolje da sad odgovoriš kako se ti nikada ne raspravljaš tralala svet je divan cveće cveta.
a koji primer nije glup i banalan?
pricamo o situacijama kad nema kompromisa..u kafani okrenes idiotu ledja, i odes..a sta ako u kuci imas situaciju u kojoj nema kompromisa? bez obzira da li je otac, brat muz ili sin?
pa ti kaze ucuti ili cu te udariti? ili cak preskoci udaranje, ali misli jedno. a ti mislis drugo. to jako menja pitanje.jako menja odgovor.
ja sam se od oca odselila, 500km daleko. od muza sam se razvela. i sigurna sam u jedno - da ne znam odgovor na ta teska pitanja.
Apsolutno podržavam ovaj stav.los ti je zakljucak.
sa BUDALOM se ne MUDAR COVEK NE RASPRAVLJA.
i to vazi za sve budale - muske ili zenske.
Treba naći neku ''sredinu'',ni tvoj stav da treba ispravljati ''krivu'' Drinu do besvesti ne valja,pošto postoje ljudi kojima ne smeta ono što smeta tebi,i neće to da rade.Jednostavno ih nije briga.Srce, po hiljaditi put, nije poenta hoćeš li se ili nećeš raspravljati..... ta "budala" ti nekad može biti i otac.
Već šta da radiš kad si već započela raspravu..... pa bio on budala ili ti. Ili niko, ili oboje.
A mislim, najbolje da sad odgovoriš kako se ti nikada ne raspravljaš tralala svet je divan cveće cveta.