Slabiji i jači;;;

joj boze kako je to sve smor..cinjenica je da devedeset posto muskaraca ne mozes reci-skloni carape , smrde!!! jer ce da se uvrede do neba..ako se ne iznerviraju do neba...
ali realno..i bilo koja zena bi poludela da jojj neko kaze-skloni svoje carape, smrde!!!
ali, koliko zena poznajete koje ostavljaju smrdljive carape po kuci?:roll:
boze, ceo zivot se smaramo takvim glupostima...
:dash::dash::dash:

hanibal, pa i ti znaš da odreaguješ kad ti nešto zasmeta, npr. neko je postavio fotku na žk, a u pozadini imao neki nered ako se dobro sećam, i ti ladno obrišeš fotku čoveku haha... tako i ja, mi smo ljudi estete...

naravno,od posta 75 korisnik je off
pokusano je da mu se skrene paznja (da pravopis nije tema ni problem) na sta on nastavlja da offtopicuje
ocekujem da posle ovoga shvati dobronamerno upozorenje i nastavi da pise na datu temu :)

Hoću da kažem, jedno je živeti kao čovek, u nekoj ravni sa ljudima oko sebe, a drugo je pri svakoj svađi vagati kako izmanipulisati situaciju, kad iz tebe izbija neka tvoja istina koju želiš da kažeš isto onako kao što to radi i ovaj drugi..... osim toga, psihički je iscrpljujuće, tj. nemoguće je da jedan čovek uvek bude svestan situacije i da iz nje izvlači..... ili sebe ili tog drugog. I nemoguće je, pa i nepravedno, da slabiji (u nekom trajnom odnosu, brat, sestra, muž, žena, slabiji i jači ortak) uvek bude taj koji je i pametniji, koji popušta i koji smiruje situaciju, jer i ti slabašni ljudi imaju prag tolerancije.....

Postoje i drugi nacini da svoju istinu branis i stojis iza nje, a ne mentalnom ili fizickom torturom...a da li je pravedno ili ne..tako je..kada neko odluci da zivi ili posle nekog vremena shvati da zivi sa osobom koja je sklonija fizickoj i mentalnoj torturi od normalog ponasanja a nije u mogucnosti da to i promeni..mora biti tolerantniji..Um caruje snaga klade valja ..

joj boze kako je to sve smor..cinjenica je da devedeset posto muskaraca ne mozes reci-skloni carape , smrde!!! jer ce da se uvrede do neba..ako se ne iznerviraju do neba...
ali realno..i bilo koja zena bi poludela da jojj neko kaze-skloni svoje carape, smrde!!!
ali, koliko zena poznajete koje ostavljaju smrdljive carape po kuci?:roll:
boze, ceo zivot se smaramo takvim glupostima...
:dash::dash::dash:
A što sad pišeš o čarapama? Primer je toliko glup i uobičajen da stvarno nisam mislila da će iko da se zakači za čarape, upravo zato..... valjda zna šta je primer?
Mislim, kod mene bar čarape sklanjaju (uglavnom :lol: ), ali znam mnogo žena koje jesu život posvetile tom problemu :neutral: tako da jesi u pravu..... bilo preterano ili ne, to je samo početak problema. Ako neko ne može da učini minimalni trud da bi brak, ili bilo kakvo koegzistiranje u stanu uspelo, logično se da se isto raspadne... a dok dotle dođe biće gomila i gomila svađa..... hteli mi njih da izbegnemo ili ne.

a koji primer nije glup i banalan?
pricamo o situacijama kad nema kompromisa..u kafani okrenes idiotu ledja, i odes..a sta ako u kuci imas situaciju u kojoj nema kompromisa? bez obzira da li je otac, brat muz ili sin?
pa ti kaze ucuti ili cu te udariti? ili cak preskoci udaranje, ali misli jedno. a ti mislis drugo. to jako menja pitanje.jako menja odgovor.
ja sam se od oca odselila, 500km daleko. od muza sam se razvela. i sigurna sam u jedno - da ne znam odgovor na ta teska pitanja.

pa to bre, lexo....upotrebi svoj sexipil sa mooškarcima....o tome ti priča alal....to je "pametnije"....garantovano dobijaš svaki dooel sa moožjacima......misim, to kod mene ne pali..više volim da neko se uhvati ko pijan plota svog stava.....ebiga, volim moralne principe......nego da mi se pretvori u voolvu koja mi dahće na uvo.......

sto bre lazes mladozenjo :thumbdown: zar ja savetovala lexu da postane voolva koja dahce muzjaku na uvce? :lol: sram te bilo kaljas mi ugled i lik... ili bese lik i delo :think:

a dragojlo sto si dosadan? necu nista da ti kazem... samo: i da imam studente pravopis ne bi igrao veliku ulogu u njihovom obrazovanju... i podsticem te da mi ukazujes na ovakve slucajne a nekad mozda i iz neznanja nacinjene greske jer pravopisnih dilema nikad ne ponestane :rtfm:

Dole na temi, iako je situacija opisana na sasvim grugačiji način, naučila sam da bi se većina vas zapravo zblanula nad ženom (uslovno rečeno, fizički slabijom osobom) koja u tom momentu kaže - neću da ućutim! To je, dakle, prkos, i nekulturno ponašanje sa njene strane, to sam naučila.

Zaključak je da žena jednostavno ne sme raspravljati sa muškarcem, jer se dovodi u situaciju da ga iznervira, pa je posle njemu teško jer je morao da ga udari.
los ti je zakljucak.
sa BUDALOM se ne MUDAR COVEK NE RASPRAVLJA.
i to vazi za sve budale - muske ili zenske.

Srce, po hiljaditi put, nije poenta hoćeš li se ili nećeš raspravljati..... ta "budala" ti nekad može biti i otac.

Već šta da radiš kad si već započela raspravu..... pa bio on budala ili ti. Ili niko, ili oboje.

A mislim, najbolje da sad odgovoriš kako se ti nikada ne raspravljaš tralala svet je divan cveće cveta.

Već šta da radiš kad si već započela raspravu..... pa bio on budala ili ti. Ili niko, ili oboje.

A mislim, najbolje da sad odgovoriš kako se ti nikada ne raspravljaš tralala svet je divan cveće cveta.
prvi put mogu da se raspravljam sa nekim.
a posle prvog puta naucim sa kim rasprava ima smisla, a sa kim ne.
za stvari koje su mi zivotno vazne raspravljam uvek (sa bliskim osobama), ma koliko to uzaludno bilo. nije pametno, al' takav mi mehanzam.

Poslednja izmena:
a koji primer nije glup i banalan?
pricamo o situacijama kad nema kompromisa..u kafani okrenes idiotu ledja, i odes..a sta ako u kuci imas situaciju u kojoj nema kompromisa? bez obzira da li je otac, brat muz ili sin?
pa ti kaze ucuti ili cu te udariti? ili cak preskoci udaranje, ali misli jedno. a ti mislis drugo. to jako menja pitanje.jako menja odgovor.
ja sam se od oca odselila, 500km daleko. od muza sam se razvela. i sigurna sam u jedno - da ne znam odgovor na ta teska pitanja.

Vidiš da znaš! Raspravljaš se kad ima šanse da se nešto promeni, a kad nema, put pod noge, pa neka se raspravljaju sami sa sobom.

Srce, po hiljaditi put, nije poenta hoćeš li se ili nećeš raspravljati..... ta "budala" ti nekad može biti i otac.

Treba naći neku ''sredinu'',ni tvoj stav da treba ispravljati ''krivu'' Drinu do besvesti ne valja,pošto postoje ljudi kojima ne smeta ono što smeta tebi,i neće to da rade.Jednostavno ih nije briga.:think:

Back