Slabi i jaki muškarci

Jak muškarac je onaj koji se ne plaši prepustiti komande, a zna kad ih treba uzeti u svoje ruke. Čovek koji dozvoljava da bude "ukroćen" a zna kako treba "krotiti". Uravnotežen i osećajan sa merom i taktom. Onakav kakvog teško pronađete a lako izgubite jer ga ne cenite dovoljno a on ima svoje JA.:lol:

:klap:

kolega, definiso si ono sto ja nisam znala da definisem.

edit ja to zovem - da zna koliko i kako da me lomi, a kada da stane. ne mislim bukvalno da me lomi.

Poslednja izmena:
Jak muškarac je onaj koji se ne plaši prepustiti komande, a zna kad ih treba uzeti u svoje ruke. Čovek koji dozvoljava da bude "ukroćen" a zna kako treba "krotiti". Uravnotežen i osećajan sa merom i taktom. Onakav kakvog teško pronađete a lako izgubite jer ga ne cenite dovoljno a on ima svoje JA.:lol:

sa zadnjim delom se ne bih slozila, snazan muskarac ceni snaznu zenu ... i ne ispusta je tako lako ;)

oboje imaju svoje ja, ali nisu egomanijaci

sa zadnjim delom se ne bih slozila, snazan muskarac ceni snaznu zenu ... i ne ispusta je tako lako ;)

oboje imaju svoje ja, ali nisu egomanijaci

Tvoja tvrdnja nije negirana zadnjim delom posta a jeste potvrđena prvim. Samo nisi htela da to sagledaš izmestivši se iznad polne podele i stava žene i samo žene. Ako to uspeš onda je lako i pronašla si formulu za komunikaciju i život sa jakim muškarcem. Pre svega znaćeš ga prepoznati ako do sada nisi. Mada ne sumnjam da ti to umeš.:lol:

Postoji ipak jedna situacija
koju ne mogu da podnesem:
zlovoljna, depresivna, gnevna
žena,
koja nasrće, nasrće, i uvek je
puna paklenih optužbi,
i dalje može da usmrti svaka
pozitivna osećanja
koja možda osećam - i ja
tek tako tonem u očaj i
padam u crnu rupu.
to se dešava u prilično