Sky Star

Da li neko zna zašto nemam titlove za Total tv paket na nekim kanalima (History,Explorer,Viasat History TV100, HBO itd.Imam SS2 karticu, DVB Viewer 4.0 Pro Hadu Plug In. Koristim klijent liniju.
Hvala unapred

Ja znam :)

Zbog rendera ili zbog opcije za titlove koja nije ukljucena.

Otvori opcije u DVB Viewer-u i idi na DirectX, a onda pod video i audio codec nista ne diraj, samo proveri video render. Ako imas WinXP, namesti da bude VMR 9 (directX), ako imas Win7, namesti da bude na EVR. Sad jos treba da odes na Subtitles, isti meni je u pitanju, i da proveris da li ti je cekirano Allow subtitles if any, ili tako nesto pise, pricam ti napamet, pa ne mogu tacno da se setim.

Pozdrav svima,posto sam totalno nov ovde,a i poznavanje stelitske mi je na minimalcu... Posto sam puko lepe pare pre par meseci da kupim resiver + ss2 + antenu i ostalo,sad mogu sve to lepo da bacim ako vise nista ne mogu gledam. Tacnije ako vise nema titlovanih kanala kao sto je bilo na Digi TV na Thor-ovom satelitu.
Da li postoje neki kljucevi ili sta vec treba da radim ! Znam sigurno da je sve to objasniti malo komplikovano ali bio bih vam veoma zahvalan :)

Hvala unapred ! ! !

Sto se tice gledanja bez para, stvarno si puko, ali ako si voljan i u mogucnosti da platis, mozes da gledas puno toga sa tim sto si kupio.

Dakle, ima resenja, ali ipak nije besplatno. Posto si nov clan, ne mogu da ti posaljem poruku, zato, ako si zainteresovan da cujes vise o tome, mozes da me kontaktiras na Skype, nick je

ivica1221

pa da ti kazem sta moze, da ne bacis tu karticu, jos je ona upotrebljiva i te kako, ja je koristim vrlo lepo :)

Imaš na 39E paket Bulsat, ima tu par kanala koji su titlovani na srpski, (discovery, natgeo, natgeowild...), ubaciš ključeve i to bi trebalo da radi, radili su holandezi na 19,2E skoro ali nisam siguran da li još rade.

Potrebna mi je pomoc :)
Swe lepo namestim nadjem 39 stepeni ali nmg da najdem kljucevee da otkljucam onaj paket bulsatcom samo 4 programa su zelena swi ostali su crveni ? :) Hwala unapred :)

Imam SS2 stoji u računaru ne korisim je već godinama

Skoro uzeo Dreambox + CS, pa bi htio da aktiviram i staru SS2 karticu ali totalno sam ispao iz tih voda, nemam pojma gdje da skinem drajvere, programe, liste kanala, i sve ostalo da bi to proradilo.

Pokušao sam da osposobim SS2 prije kupovine Dreamboxa i CS-a ali nikako da proradi lista kanala koju sam imao je prastara, motor nikako da proradi, progDVB takođe samo izbacuje neke greške, ne otvara ni FTA kanale... mada sam sve identično instalirao kao i prije nekoliko godina kad je sve radilo pa i internet preko SS2.

Ima li neko da me uputi na neki tutorial i link odakle da skinem sve što mi je potrebno?
Takođe ne znam da li bi radilo da mi neko baci samo kopiran instalacioni folder progDVB-a a ja samo a promjenim longitude i latitude i ako treba još nešto?

Sad malo pogledao starije postove

Od slobodnih kanala preporučio bi 28.2 E Sky paket naravno ima i FTA kanala, može se iskopati zanimljivih. Muzičih ima dosta, nešto filmskih... nisam bas detaljno istraživao pored CS-a :-)
Takođe MBC1,2,3,4 i još par filmskih na engleskom jeziku se mogu naći i na Nilesatu 7 E

Dobro vece molim za pomoc..!
Koji su paketi trenutno dostupni a da ima srpskih kanala i kako da nadjem te pakete..

Poslednja izmena od moderatora:
posto sam nov a i laik po pitanju satelitske a jedino imam zelju da menjam ovaj digi koji imam vec 2 godina, kazi i meni ako ti nije problem koja sve resenja postoje za gledanje sat-tv preko neta ili kako god, i naravne ne besplatno. i naravno da ti naglasim da zivim u Italiji ako to nesto menja. pozdrav

Ima godinu dana kako nisam koristio moju sky star 2 karticu,pa sam planirao ovih dana ponovo da se zanimam.Nisam uopste u toku.Citajuci prethodne postove,vidim da samo otvara Bulsat.Moze li neko da mi kaze sta moze da se gleda na Bulsatu,da li ima nesto od sportskih kanala i koje lige prenose?

Može li mala pomoć oko Progdvb-a? Možda nije strašno al meni ide na živce, svaki put kad startam program počne normalno sa radi i posle par prebacivanja kanala jednostavno se isključi. I ako ga ja startam ponovo on kao da zaledi ne pokazuje ništa jednostavno kao da nema kanala niti signala. Da bi ponovo proradio moram restartovati računar. ako neko zna koja je zadnja stabilna verzija Progdvb-a i kako da rešim problem naka se javi. Hvala

Skini najnoviju sa njihovog sajta i prilikom instalacije selektuj da TIMESHIFT bude IN FILE, pa odredi neki folder na bilo kojoj particiji gde imas dovoljno mesta. Kad instaliras, pokreni prog i udji u opcije. Kad se otvori prozor, odmah ces videti opciju na desnoj strani STABILITY MODE. To stikliraj. To ce delimicno resiti problem, ali ipak moras nezno sa njim. Kad prebacujes kanale to nikako nesmes brzo da radis, daj mu vremena :) Recimo, 5 sekundi pa promenis.

Molim za pomoc!!!
Nedavno sam kupio techisat ss2 2.6d polovnu. Posto sam potpuni laik sto se tice tih stvari, molim za pomoc. Koji su mi programi potrebni i kako uopste da proverim da li kartica radi? Hvala!

Molim za pomoc!!!
Nedavno sam kupio techisat ss2 2.6d polovnu. Posto sam potpuni laik sto se tice tih stvari, molim za pomoc. Koji su mi programi potrebni i kako uopste da proverim da li kartica radi? Hvala!
Prvo morate skinuti najnovije driver-e sa Tehnisat-ovog site-a, pa program za gledanje preko SS2 koji podrzava emulaciju(preporuchujem DVBDream).Ako neshto ne ide tu sam da pripomognem...

Back