Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Велико Ц само за истинску Цркву.

Шта ти није јасно?

E svaka vam ČAST!

P.S. Pozdrav dobrim ljudima

bgone-1.gif

Пуче смирење (са лажним је увек тако).

:mazi::mazi::mazi:

а шта, треба овде у кафани да трпим твоје секташко наклапање?! тамо на ралигији Жис више не дозвољава да пљујете на патријарха Павла, па сте променили пдф. промените форум, свима ће бити лакше.

а шта, треба овде у кафани да трпим твоје секташко наклапање?! тамо на ралигији Жис више не дозвољава да пљујете на патријарха Павла, па сте променили пдф. промените форум, свима ће бити лакше.

Пошто је за вас разобличавање унијаћења сликама и новинским чланцима пљување, неки су отишли даље.

Брише се сваки други пост, и то чак они од пре пар година.

Трљо куглу па му се јавило.

Брисањем лустера до (са)знања.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Stvar je u tome sto ljudi ne shvataju da podrzavanje neke ideje ne znaci podrzavanjesekte, meni se vi svidjate s vasom iskrenoscu i nelicemerstvom. Podsticete ljude na razmisljanje i to je dobro.

Ja sam jos uvek verna svojoj crkvi i patrijarhu iako imam svoje misljenje o tome, a ko gresi, za sebe gresi. Ipak, prijaju mi razgovori s vama, neizmerno, jer niste plitki i povrsni. z:)

:cao;

pa kad nisi dobro ispitivao svedoke:mrgreen:
bio neki klinac kod nas u gostima, poneo svoj lap, kaže mora da otkrije ko je počinio nekakav zločin:eek:...suncetikalaisano, kakve sve budalaštine neće smisliti.
mali se opasno uživeo u ulogu istražitelja:roll:

:lol:

Ma ja bih sve te pustio na slobodu...nerešen slučaj...znaš ono bolje nekoliko krivih na slobodi, nego jedan nevin u zatvoru...:mrgreen: Al' nema toga...:mrgreen:

Sad samo gledam CSI na tv-u...nek' rešavaju oni koji su plaćeni za to...:lol:

E to je već preterivanje, da se lap top nosi u goste...to nikad nisam radio...
Idem u goste samo gde imaju komp!:hahaha:

Šalim se...:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back