- Poruka
- 2.231
Перверзњаку један, само ти гадости падају на памет.
Hm, da, ti si za ovo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Перверзњаку један, само ти гадости падају на памет.
Hm, da, ti si za ovo...
![]()
Labe...munjo...jel smem malo da promenim avatar?![]()
ma, voli on perverzije, više no leba da jede...![]()
Hm, da, ti si za ovo...
![]()
Dobro ne moras svoje slike svuda da postavljas.
Vi još uvek sa istim forama? Neki sa svojim nametanjem "gej" nastranosti drugima, drugi sa ubeđivanjem u samo svoju versku ispravnost, neki u ispravnost patrijarha Irineja, ali neka, zanimljivo je u kafani.
A žabe o perverziji i pretnjama.
Laku noć drugari, odmorite se od kafanskog prepucavanja koje nas odvesti neće nigde, niti promeniti ičije, već čvrsto izgrađeno, mišljenje. Neka smo mi živi i zdravi, a i neka se svako moli onome za koga smatra da je jedini, najbolji, pravi...![]()
Laku noć drugari, odmorite se od kafanskog prepucavanja koje nas odvesti neće nigde, niti promeniti ičije, već čvrsto izgrađeno, mišljenje. Neka smo mi živi i zdravi, a i neka se svako moli onome za koga smatra da je jedini, najbolji, pravi...![]()
Vi još uvek sa istim forama? Neki sa svojim nametanjem "gej" nastranosti drugima, drugi sa ubeđivanjem u samo svoju versku ispravnost, neki u ispravnost patrijarha Irineja, ali neka, zanimljivo je u kafani.
Zašto ne???
А то си сигурно ти.Hm, da, ti si za ovo...
![]()
To je tvoj muškarac iz snova, priznaj!![]()
каква new age патетика.
Е јадо.Ја те пито јел си то ти.Мојне да своје настраности пројектујеш на друге
Е јадо.Ја те пито јел си то ти.Мојне да своје настраности пројектујеш на друге
Ni ne moraš...![]()
Мази по глави провокатора, тако се од паљевине хлади.