Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
а шта се има разумети у гомили глупости којим ти засипаш теме и кафане :lol: ласкаш себи мислећи да то што пишеш има неку вредност.

Нису светски људи и њихове процене мерило вредности, не схваташ да мишљење о духовности људи који воде прљав живот не значи ништа до да је све контра од њихових вредности.

Naravno da ima vrednost jer treba biti posten prema sebi (samim tim i Bogu) a to je da se ne zavarava covek prevarnim recima i mislima, vec - ako podrzava crkvu neka je podrzava u potpunosti, a ako ne, onda neka istupi iz nje. Ne moze "i jare i pare". To je jedina istina, sve ostalo je licemerstvo i dvolicnost.

занимљиво, и ти и ови секташи Владан и Сами (као и сијасет сатаниста и атеиста на религији) сви именицу Црква пишете са малим почетним словом, али зато почетна слова ваших небулозних рећеница пишете великим. и ти си се нашла мени да држиш придику!

Ne znam koga su "pridobili", ali i Jehovini svedoci su do juce bili sekta, samo su imali vise para da potplate nadlezne i da predju u registrovanu versku zajednicu.

То су закони евро-уније, јер је Ватикан дао свим сектама амин.

То и не чуди, јер су све секте кћери њихове.

Гле чуда, једно у Србији зилоти нису регистровани, НЕ ДАЈУ НАМ.

Хвала им што сведоче да нисмо као озакоњени остатак (безаконика).

занимљиво, и ти и ови секташи Владан и Сами (као и сијасет сатаниста и атеиста на религији) сви именицу Црква пишете са малим почетним словом, али зато почетна слова ваших небулозних рећеница пишете великим. и ти си се нашла мени да држиш придику!

Namerno "crkva" ne pisem velikim slovom, jer ne drzim do tih formalnosti.

Vidi, ja u coveku ne gledam pripadnika ove ili one vere (ili sekte) vec istinistost i da nije podao. :)

Samim tim sto stavljas uzvicnik na kraju recenice znaci da lazes, da si necim uznemiren, a ni sam ne znas cime, jer ne znas ni kojoj crkvi pripadam.

То су закони евро-уније, јер је Ватикан дао свим сектама амин.

То и не чуди, јер су све секте кћери њихове.

Гле чуда, једно у Србији зилоти нису регистровани, НЕ ДАЈУ НАМ.

Хвала им што сведоче да нисмо као озакоњени остатак (безаконика).

Ne znam da li vam ne daju ili je nesto drugo u pitanju, tek znam da niste gori od Jehovinih svedoka, naprotiv.

Poslednja izmena:
Нису светски људи и њихове процене мерило вредности, не схваташ да мишљење о духовности људи који воде прљав живот не значи ништа до да је све контра од њихових вредности.

Владане, какав живот ти водиш :)

Ајде ниси ми одговорио на претходно питање па хајде сада ми одговори на ово.По чему смо ми секта?

:bye::bye:.........:bye:............:bye:....:bye::bye:..........................:bye:.....:bye:.........:bye::bye:
:bye:.............:bye::bye:........:bye:....:bye:...:bye:.....:bye:.:bye:....:bye:...:bye:............:bye:.......
:bye::bye:....:bye:...:bye:.......:bye:....:bye::bye:......:bye:.....:bye:..:bye:...:bye:............:bye:.......
:bye:.........:bye::bye::bye:.:bye:........:bye:..:bye:......:bye:.:bye:....:bye:....:bye:...........:bye:.......
:bye:.......:bye:...........:bye:.............:bye:......:bye:

Велико Ц само за истинску Цркву.

Шта ти није јасно?

Namerno "crkva" ne pisem velikim slovom, jer ne drzim do tih formalnosti.

Vidi, ja u coveku ne gledam pripadnika ove ili one vere (ili sekte) vec istinistost i da nije podao. :)

Samim tim sto stavljas uzvicnik na kraju recenice znaci da lazes, da si necim uznemiren, a ni sam ne znas cime, jer ne znas ni kojoj crkvi pripadam.

Пиколина, ако си ово ти, прочитај подвучено и добро размисли шта си написала.

а ако ниси онда ти је ово одговор: девојко, мене не занима чему или коме ти припадаш, јер очигледно не припадаш Цркви- која је само једна. Црква се пише великим словом као што се великим словом пише и Бог. ако су то за тебе небитне формалности, онда даљи разговор нема смисла. само, молим те, немој мене да учиш хришћанству.

Пиколина, ако си ово ти, прочитај подвучено и добро размисли шта си написала.

а ако ниси онда ти је ово одговор: девојко, мене не занима чему или коме ти припадаш, јер очигледно не припадаш Цркви- која је само једна. Црква се пише великим словом као што се великим словом пише и Бог. ако су то за тебе небитне формалности, онда даљи разговор нема смисла. само, молим те, немој мене да учиш хришћанству.

Nemoj ti mene da ucis pravopisu, OK? z:)

I neces ti mene posto pisem "crkva" malim slovom da svrstavas u sektase, OK?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back