- Poruka
- 2.231
Играш 12-ицу?
Ја и даље пикам демо што је урадио Тотимас...![]()
Све репрезентације.
Da 12...
Ja nisam ni igrao taj demo, skinem kad izađe celu i igram k'o čovek...al' mora odma' patch...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Играш 12-ицу?
Ја и даље пикам демо што је урадио Тотимас...![]()
Све репрезентације.

...
види што неће да сарађују ''СВ'' и ''ако може''. Шалим се, такнуто макнуто. Ел видиш Дано, а ми смо другари још одавно.To mu dođe kao incest
Samo sam se setila da je to tvoj tip muškarca..

pera, moj drug.
da je neko drugi nastavila bih sa lascivnim komentarima, ovako neću da ga ne iznerviram.
![]()

...
види што неће да сарађују ''СВ'' и ''ако може''. Шалим се, такнуто макнуто. Ел видиш Дано, а ми смо другари још одавно.

pera, moj drug.
da je neko drugi nastavila bih sa lascivnim komentarima, ovako neću da ga ne iznerviram.
![]()

Mada nije loš frajer . Uopšte nije, naprotiv !
E , ovako prava prijateljica popravlja njegov rejting među ženskom forumskom populacijom. Sad ga i ti malo nahvali![]()
ja ću to njemu na pp![]()
Idi samo prijavi da su ti ukrali mob i traži da ti naprave novu karticu sa tim brojem. Bar broj da zadržiš.
Khm...![]()

)na profilA sa mnom na pp priča samo neke gluposti![]()

Добро је за стрес а и злу не требало.Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба.
са ћу обрисати.![]()

A di to ima?
Jel prima'u žene?
Znaš od kad pokušavam da nađem to

si videla, kako ja uđem u kafanu, svi se razbežaše!
a istuširala sam se nema pola sata
možda baš "zračim"![]()

Ko je pobegao ? Svi su tu.Lab, Sunči, Rada..
Samo Petar
p.s.
Neće valjda da se naljuti na nas dve ? On zna da ga mi puno![]()
samo ako si muškobanjasta....![]()

drugari, osecam da ste seksualno frustrirani jel sam u pravu jel?

A di to ima?
Jel prima'u žene?
Примају жене, наравно. Има клуб Секутор на нбг и женке освајају медаље на разним такмичењима по Европи.kad sam ga i spomeuo sa vamaa?terasko, samo o sexu misliš....![]()

A di to ima?
Jel prima'u žene?

Има брате ди оћеш.Примају жене, наравно. Има клуб Секутор на нбг и женке освајају медаље на разним такмичењима по Европи.

Jel ti da treniraš ili preferiraš da gledaš ?![]()
To mi deluje kao dobra opcija za isterivanje besa.![]()
http://forum.krstarica.com/showthre...amoodbranu?p=17397156&viewfull=1#post17397156