gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Što si izbrisao avatar Petre?
Jedva te prepoznam
Jedva te prepoznam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odo' opet da igram PES, izgubio sam prve dve tekme u grupnoj fazi EP od Turske i Holandije...treću nisam ni igrao...![]()
Što si izbrisao avatar Petre?
Jedva te prepoznam![]()

Odo' opet da igram PES, izgubio sam prve dve tekme u grupnoj fazi EP od Turske i Holandije...treću nisam ni igrao...![]()

Играш 12-ицу?Odo' opet da igram PES, izgubio sam prve dve tekme u grupnoj fazi EP od Turske i Holandije...treću nisam ni igrao...![]()
'el vidis ti to noske? sklonise deda ni krivog ni duznog, onako pametnog i svestranog, a dozvoljavaju svakojakim staljinima i potencijalnim ludacima da divljaju...![]()

SW , обећао сам ти снимак али ево нека фотка од пре пар недеља. Ја сам жут...Лик је ладно окачио себи а није ми рекао.
![]()

идем у теретану у којој редовно тренирају кик боксери. не знам како зидови и вреће поднесу онолико удараца![]()
Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба. Ček da Dana ovo vidi !
Nema ti spasa...

Добро је за стрес а и злу не требало.Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба.
са ћу обрисати.![]()

савршен спорт.. иначе волим да гледам бокс, а инструктор је био јуниорски шампион Србије.
џаба си обрисао.. јер ја нећу
Сју, отвори спојлер у мом посту горе![]()

Добро је за стрес а и злу не требало.Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба.
са ћу обрисати.![]()

I gde je ona sad? Nikad je nema kad treba![]()
yebitese, ispadoh ja ovde najveća neyebičarka i to mi još mog druga peru podmetjete,
sram vas bilo!
![]()

yebitese, ispadoh ja ovde najveća neyebičarka i to mi još mog druga peru podmetjete,
sram vas bilo!
![]()

sram vas bilo!
![]()
PES 2012???