Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što si izbrisao avatar Petre?

Jedva te prepoznam :)

Немам појма, ниједна фотка ми није одговарала а сад ме мрзи. Може и овако, на бланко. :)

Odo' opet da igram PES, izgubio sam prve dve tekme u grupnoj fazi EP od Turske i Holandije...treću nisam ni igrao...:hahaha:

Сквиде, активност ти је врхунска. :lol: :super:

SW , обећао сам ти снимак али ево нека фотка од пре пар недеља. Ја сам жут...:lol: Лик је ладно окачио себи а није ми рекао. :roll:

x_d8f4244b.jpg

идем у теретану у којој редовно тренирају кик боксери. не знам како зидови и вреће поднесу онолико удараца :lol:

идем у теретану у којој редовно тренирају кик боксери. не знам како зидови и вреће поднесу онолико удараца :lol:

Добро је за стрес а и злу не требало. :lol: Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба.

Ček da Dana ovo vidi !

Nema ti spasa...

са ћу обрисати. :lol:

Добро је за стрес а и злу не требало. :lol: Па тај рад...не тражим дефиницију, ни масу. Само сирово и да што пре завршим ситуацију. То се вежба.

савршен спорт.. иначе волим да гледам бокс, а инструктор је био јуниорски шампион Србије.

џаба си обрисао.. јер ја нећу :lol:

Сју, отвори спојлер у мом посту горе :mrgreen:

šo bre da brišeš?
to što si malčice grmaljast i imaš dobru goozu ne znači da ću da te proganjam po forumu:lol:
:zper:
:plez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back