Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:cry:
još nije stala kiša...z:cry:
valjda ću uspeti da se vratim večeras...z:shock:

Pa kad si pregurao snežnu mećavu valjda ćeš i kišu
braindance-1.gif

Translate
From: Hungarian

To: Serbian
English
Spanish
Hungarian

Translate from: Latvian

English
Spanish
Arabic

Срби

Google Translate for Business:Translator Toolkit
Website Translator
Global Market Finder
Turn off instant translation
About Google TranslateMobilePrivacyHelpSend feedback

Ništa...
Ćamim ćekajući
gcekam5-1.gif

Ali telefon je star, slaba mu je baterija, verovatno se ispraznila a ne verujem da ima da se kuši punjač za taj krš pa sam poprilično izgubila nadu.
Nemaš pojma koliko mi je žao.
Najviše mi je krivo jer su na njemu (po meni) najoriginalnije sličice koje sam sama pravila i melodije za zvono i ne mogu da prebolim što će to neko drugi moći da prisvoji i za svoj telefon.

ukucajte u gugl prevodilac ita li, odvojeno ita li, prebacite da vam prevede sa talijanskog na srpski: ita li = СРБ ЋЕ

ita li

Translate
From: Italian

To: Serbian
English
Italian
Hungarian

Did you mean: itali

English
Spanish
Arabic

СРБ ће

Google Translate for Business:Translator Toolkit
Website Translator
Global Market Finder
Turn off instant translation
About Google TranslateMobilePrivacyHelpSend feedback

Ništa...
Ćamim ćekajući
gcekam5-1.gif

Ali telefon je star, slaba mu je baterija, verovatno se ispraznila a ne verujem da ima da se kuši punjač za taj krš pa sam poprilično izgubila nadu.
Nemaš pojma koliko mi je žao.
Najviše mi je krivo jer su na njemu (po meni) najoriginalnije sličice koje sam sama pravila i melodije za zvono i ne mogu da prebolim što će to neko drugi moći da prisvoji i za svoj telefon.

nema šanse...zaboravi...tako su meni zdipili, prijavio sam policiji i nikad me više nisu nazvali...z:cry:

не бих рекао да је подругљив, тим пре што то ''Раци'' долази од Рашка.

рашка долази од раска, расија... а раци је подругљив назив јер је покушано да се добије непримерено поређење, но то је дугачка прича, елем ради се о томе да су они који нису знали писма дали себи за право да тумаче туђе језике и писма па је дошло до пермутовања ћириличног слова с у латинично ц, слично као са претварањем б у в, и има још тих ствари...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back