Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Izvinite svi što ovako upadam ali sad sam se vratio iz grada i kad sam kao obično otvorio Krstarice video sam voj članak :
Vesti Krstarice > Beograd
Oko 200 kontrolora proveravaće da li putnici plaćaju prevoz
Blic – pre 10 sati
Kontrolu putnika u gradskom prevozu, od početka primene novog sistema naplate karata, vršiće 200 kontrolora. Oni će imati uređaje za blokadu automata u vozilima pa kada budu kročili u vozilo niko više neće moći da provuče kartu.
Kontrolora će za početak biti manje nego što ih je bilo za vreme akcija suzbijanja šverca. Oni će imati kod sebe uređaje za blokiranje svih automata u vozilima.
Kada uđu u prevoz više niko neće moći da poništava kartu, a do sada je bio slučaj da kada primete kontrolora putnici pohrle ka mehaničkim poništivačima.
Najavljeno je da će kontroli pomagati i komunalna policija.
U Direkciji za javni prevoz svesni su da neće u potpunosti sprečiti šverc novim sistemom, ali napominju da je novi sistem još jedno sredstvo da se putnici dovedu u red kako bi i Beograd imao kulturu plaćanja prevoza kakva postoji u velikim evropskim gradovima.
Ja sam postavio sledeći komentar koji mi je odbijen sa sledećim objašnjenjem :
Attention!
Your comment has been discarded due to your choice of words which appear on our antispam list. Feel free to resubmit your content with alternate words and phrases if you think that your comment contains legitimate content.
Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.
Attention!
Your comment has been discarded due to your choice of words which appear on our antispam list. Feel free to resubmit your content with alternate words and phrases if you think that your comment contains legitimate content.
Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.
Može li neko da mi kaže šta je tu netačno ili uvredljivo kad je to sve istina. Po ovome znači da na Krstarici mogu samo da se upućuju komplimenti Žutaćima i DS sovcima a kritike su protiv pravila. Hvala na prilici za odušak mada mislim da će i ovo da utepaju.
Ако је почела нет цензура, што смо разменили од знања и искустава то нам је.
Од данас свако са својом памећу, што по већину није добра вест.