Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinite svi što ovako upadam ali sad sam se vratio iz grada i kad sam kao obično otvorio Krstarice video sam voj članak :
Vesti Krstarice > Beograd
Oko 200 kontrolora proveravaće da li putnici plaćaju prevoz
Blic – pre 10 sati

Kontrolu putnika u gradskom prevozu, od početka primene novog sistema naplate karata, vršiće 200 kontrolora. Oni će imati uređaje za blokadu automata u vozilima pa kada budu kročili u vozilo niko više neće moći da provuče kartu.

Kontrolora će za početak biti manje nego što ih je bilo za vreme akcija suzbijanja šverca. Oni će imati kod sebe uređaje za blokiranje svih automata u vozilima.

Kada uđu u prevoz više niko neće moći da poništava kartu, a do sada je bio slučaj da kada primete kontrolora putnici pohrle ka mehaničkim poništivačima.

Najavljeno je da će kontroli pomagati i komunalna policija.

U Direkciji za javni prevoz svesni su da neće u potpunosti sprečiti šverc novim sistemom, ali napominju da je novi sistem još jedno sredstvo da se putnici dovedu u red kako bi i Beograd imao kulturu plaćanja prevoza kakva postoji u velikim evropskim gradovima.

Ja sam postavio sledeći komentar koji mi je odbijen sa sledećim objašnjenjem :
Attention!
Your comment has been discarded due to your choice of words which appear on our antispam list. Feel free to resubmit your content with alternate words and phrases if you think that your comment contains legitimate content.
Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Attention!
Your comment has been discarded due to your choice of words which appear on our antispam list. Feel free to resubmit your content with alternate words and phrases if you think that your comment contains legitimate content.
Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Može li neko da mi kaže šta je tu netačno ili uvredljivo kad je to sve istina. Po ovome znači da na Krstarici mogu samo da se upućuju komplimenti Žutaćima i DS sovcima a kritike su protiv pravila. Hvala na prilici za odušak mada mislim da će i ovo da utepaju.

Ако је почела нет цензура, што смо разменили од знања и искустава то нам је.

Од данас свако са својом памећу, што по већину није добра вест.

KEMAL MONTENO U KRITIČNOM STANJU
Posle jakog srčanog udara koji je imao pre nekoliko dana pevaču otkazali i bubrezi, prenose bosanski mediji

3602460.jpg

ZAGREB - Proslavljeni bosanskohercegovački kantautor, Kemal Monteno, nalazi se u kritičnom stanju, preneo je bosanski sajt MOJportal.ba, pozivajući se na izvore bliske hrvatskoj muzičkoj sceni.

Naime, nakon jakog srčanog udara koji je imao pre nekoliko dana, od čijih posledica nije uspeo da se oporavlja, Montenu su otkazali i bubrezi. Trenutno se nalazi u Zagrebu, u Kliničkom centru Rebro, prenosi sajt.

Verujte mi ovim našim sadašnim dSSovcima niko ni gospod ne može da oprosti, ja sigurno neću !!!
Eti ovde je moj komentar izbrisan, probaću opet ako se ispod ovoga ništa ne pojavi znaćete koliko je sati

U Evropi postiji i kultura Dobrih , brzih, cestih, cistih komfornih vozila sa neverovatno tacnim rasporedom vožnje, presedanjima bez cekanja i kartama koje važe za ceo put u jednom pravcu, kulturnim vozacima i drugim osobljem,. Da ne pricamo o superbrzim metroima i povezanim prigradskim vozovima. Na stanicama piše tacno vreme dolaska vozila i sve to za istu ili nižu cenu. Karte mogu da se kupe svuda na svakom cošku i u atomatima, keš ili platne ili kreditne kartice. Inspektori sluze da kontrolišu vozila i osblje i vozni red. Ako mi neko pokaze da je u Beogradu bar JEDNA od ovih stvari tacna dobice kolac, U Pariyu bi iybila revolucija kad bi prevoz bio ovakav. I vi hocete kulturu placanja, dobar Štos za budale. Sramota šta sve ne trpimo ovde i još nas nabedjuju da smo lopovi ako ne rade automati za poništavanje karat. Danas sam samo u 4 prevozna naleteo na 3 pokvarena poništavajuca uredjaja. Zato ostavite se budalaština i pišite kako jeste a ne da ljubite ,znate vec šta vlastima.

добра ноћ :)

него, једно питање: зашто  усташе шиптари и остала нацистичка и комунистичка гофна пишу ћирилицом на форуму кад се на то нико не прима?

само их је лакше провалити и јебавати 

не знам како немају тај дар

стварно су нижа раса, почећу да верујем у неке приче које сам чуо недавно

добра ноћ :)

него, једно питање: зашто  усташе шиптари и остала нацистичка и комунистичка гофна пишу ћирилицом на форуму кад се на то нико не прима?

само их је лакше провалити и јебавати 

не знам како немају тај дар

стварно су нижа раса, почећу да верујем у неке приче које сам чуо недавно

Осетих се прозваним. Па можда зато што је тавариш Стаљин увео ћирилицу као званично писмо у СССР-у, чак су и Монголи добили своју верзију исте.

Ја пишем зато што ми је лепша за око, mada umem i latinicom. Све зависи како ми подлети под типке.

Уосталом, важније ми је да се придржавам правописа.

Smrt milijardera u porciji "gulaša" od mačke

thumbnail.php

Kineska policija istražuje iznenadnu smrt milijardera Long Lijuana, koji je umro prošlog meseca nakon što je pojeo "specijalitet" od mačijeg mesa
Long (49) je umro 23. decembra u južnoj kineskoj provinciji Gvandong nakon što je pojeo kuvano jelo od mesa mačke, smatran specijalitetom na jugu Kine, dok je sa još dvojicom muškaraca bio na poslovnom ručku.

Jedan od te dvojice, lokalni zvaničnik Huang Guang, uhapšen je u petak pod sumnjom da u jelo stavio otrovnu travu. Policija navodi da su Huang i Long bili u svađi zbog novca.

Huang, zamenik direktora odseka za poljoprivredu u gradu Bađia u Gvandongu, osumnjičen je da je jelo otrovao travom gelsemiun elegans, koja se može naći u šumama u nekim oblastima Kine.

Svoj trojici je za ručkom pozlilo, a Long je umro pošto je u organizam uneo više otrovne biljke, navodi policija.

Long i Huang su se sastali kako bi razgovarali o poslovnom ugovoru. Long, koji je rukovodio šumarskom kompanijom u Gvandongu, želeo da je da iznajmi deo zemljišta i razvija ga, objavio je list Nanfang.

Dvojica muškaraca i ranije su jela u tom restoranu, ali je jelo tog puta imalo drugačiji ukus. Treći čovek za stolom, Longov prijatelj Huang Ven, pojeo je samo malu količinu pošto je ukus jela bio "gorči" nego obično.

Long, koji je pojeo najviše, ubrzo je osetio mučninu i vrtoglavicu i prevezen je u bolnicu, gde je doživeo srčani udar i umro.

Policija je najpre uhapsila vlasnika restorana pod sumnjom da služi pokvarenu hranu. Međutim, Longova porodica nije prihvatila da je reč o trovanju hranom i izvršila je pritisak na policiju da dublje istraži slučaj i ponudila nagradu od 100.000 juana (16.000 dolara) za informaciju o njegovoj smrti.
red_star.gif

Smrt milijardera u porciji "gulaša" od mačke

thumbnail.php

Kineska policija istražuje iznenadnu smrt milijardera Long Lijuana, koji je umro prošlog meseca nakon što je pojeo "specijalitet" od mačijeg mesa
Long (49) je umro 23. decembra u južnoj kineskoj provinciji Gvandong nakon što je pojeo kuvano jelo od mesa mačke, smatran specijalitetom na jugu Kine, dok je sa još dvojicom muškaraca bio na poslovnom ručku.

Jedan od te dvojice, lokalni zvaničnik Huang Guang, uhapšen je u petak pod sumnjom da u jelo stavio otrovnu travu. Policija navodi da su Huang i Long bili u svađi zbog novca.

Huang, zamenik direktora odseka za poljoprivredu u gradu Bađia u Gvandongu, osumnjičen je da je jelo otrovao travom gelsemiun elegans, koja se može naći u šumama u nekim oblastima Kine.

Svoj trojici je za ručkom pozlilo, a Long je umro pošto je u organizam uneo više otrovne biljke, navodi policija.

Long i Huang su se sastali kako bi razgovarali o poslovnom ugovoru. Long, koji je rukovodio šumarskom kompanijom u Gvandongu, želeo da je da iznajmi deo zemljišta i razvija ga, objavio je list Nanfang.

Dvojica muškaraca i ranije su jela u tom restoranu, ali je jelo tog puta imalo drugačiji ukus. Treći čovek za stolom, Longov prijatelj Huang Ven, pojeo je samo malu količinu pošto je ukus jela bio "gorči" nego obično.

Long, koji je pojeo najviše, ubrzo je osetio mučninu i vrtoglavicu i prevezen je u bolnicu, gde je doživeo srčani udar i umro.

Policija je najpre uhapsila vlasnika restorana pod sumnjom da služi pokvarenu hranu. Međutim, Longova porodica nije prihvatila da je reč o trovanju hranom i izvršila je pritisak na policiju da dublje istraži slučaj i ponudila nagradu od 100.000 juana (16.000 dolara) za informaciju o njegovoj smrti.
red_star.gif

cat.jpg

Како оно беше каже Мао?

"Није важно да ли је мачка црна или бела, важно је да лови мишеве!" z:lol:

Поуке убице, о вештини убијања.

На души преко 60 000 000 ''успешних'' спровођења исте у дело.

Да то није као она статистика "Стаљин је убио између 3 и 63 милиона људи"?

Фрљање са толиким милионима је безобразлук.

Хоћемо ли икада моћи да избрајимо жртве глади које је изазвао капитализам? Хоћемо ли икада моћи да избројимо људе које је убила средњовековна медицина?

Док су у Европи и осталим хришћанским земљама пуштали људима крв за најобичнију прехладу, у старом веку су људи знали како се болести лече.

Највећи геноцид у историји човечанства је починио католички клер и колонијалне, империјалистичке земље.

За то време комунистичка Куба има најразвијенији здравствени систем у свету, за то време на Куби нема гладних...

Теби ако се не свиђа бесплатна медицинска нега, храна за све иди у манастир, закључај се у неку келију и крепај од глади, а нормалан свет пусти да живи.

Као што је Христос рушио старе храмове и подизао нове, тако су и комунисти рушили стари свет и градили нови.

Не волим комунисти никако. Али не бавим се више њима јер је то пассе тема.
Што се тиче национализма, био је то частан појам до 1944-те, док Србијом нису зајахали разни титоисти, комунисти, милошевићевци, шешељевци.
Оно што данас комунистички део радикала, СПС-а итд. проовише за српску традицију, благе везе нема са српском традицијом пре 1941.
На небу Бог, у држави Краљ, у кући домаћица и домаћин.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back