- Poruka
- 206.124
alo kumovi, daj opustite se malo, ovo je ipak kafanica...![]()
Daj neku fotku, pa da vidiš kako će da prestanu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Није на одмет онима чистог и свето живота.
Онима који воде прљав живот, је образовање на већу осуду и на увећање гордости и сујете.
Не сме се прљава и неочишћена срца у духовне и узвишене ствари, јер то погодује развоју гордости и прелести.

samo istina, Vladane...![]()
Trenutno je ova dežurna...,
a kada dođe druga smena...,
ćemo Ti pošaljemo još neku..., za svaki slučaj !!!
![]()
Мораш да прекинеш општење са таквима, бежи од заражених.

Labe , šta je najbolje za imunitet tokom zime?
Za starije..pitam za moje roditelje.
Daj neku fotku, pa da vidiš kako će da prestanu.![]()
Горд и прелашћен човек може да буде и прост човек.Ево ти за пример многи новокалендарски старци са Свете Горе.
Immunitea, nije jeftina ali je najbolja na tržištu. Sad imaš i akciju, dosta je jeftinija kutija nego inače.
nemoj bre, post je jos uvek...greota...

Јесте, али учени јеретик је много опаснији, јер и друге трује сопственом прелешћу.
Већа је штета од учених а прљавих, него од простих а прљавих, учен злу друге злу подучава.
Hvala na lepim željama. Samo zar mora boca?
Па како зар Пајсије није многе отровао,а није имао никакво образовање?Колики га хвале и читају његове ''поуке''.Као и Тадејеве.

Oni kojima bi takva slika poremetila pos'.![]()

ne bi ja takve slike slala..sta ti mislis o meni drugarcicu?![]()

jok, nego će da čitaju Akakijeve "pouke"...![]()
Hmmm... pa kad si zavela jednog prepoštenog Minga... ne znam šta da mislim?![]()

Hmmm... pa kad si zavela jednog prepoštenog Minga... ne znam šta da mislim?![]()

Па како зар Пајсије није многе отровао,а није имао никакво образовање?Колики га хвале и читају његове ''поуке''.Као и Тадејеве.
Ne moraju njetgove, ima i drugih svetih ljudi velikoga uma koji ne misle kako nam se servira. I tu se vidi politički rad naše moderne države, osuda bez dokaza.