- Poruka
- 205.942
pokaj se...![]()
Drugarčiću, jel ovo da čitam latinicom ili ćirilicom? Da se pokajem ili da se rokam?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokaj se...![]()

To je stvarno Mission- Impossible![]()

vidim ja da se ti opasno naginješ ka buretu...![]()
ko da je minga tesko zavesti...
samo mu obecas da ces postovati serijat i nositi burku...
ko da je minga tesko zavesti...
samo mu obecas da ces postovati serijat i nositi burku...
Drugarčiću, jel ovo da čitam latinicom ili ćirilicom? Da se pokajem ili da se rokam?![]()

A još ako imaš rođenog brata iz Avganistana, pa da se sa njim greje... bila bi idelana hanuma.

Прпст народ се гади учених.Али то је опет спољашњост.А шта је у човеку то не гледају.Они су медијски пројекат, јер се прости и обични људи гаде учених, а у свилу и кадифу обучених ''духовника''.
Прост народ, по спољашњости гледа, јер немају духовни вид и расуђивање, отуд и медијских звезда, које треалност сурово огољује од личне и медијске ''светости''.
A još ako imaš rođenog brata iz Avganistana, pa da se sa njim greje... bila bi idelana hanuma.
Ne znam...mene izbegava u širokom luku . Nikad mi se ne obraća, ne odgovara mi na postove, ne protivi mi se...kao da ne postojim![]()

ti, biraj...il ćeš kod kumova il kod Minga...pošto ti kod nas ne odgovara...![]()
ti, biraj...il ćeš kod kumova il kod Minga...pošto ti kod nas ne odgovara...![]()
Nisi dobra riba k'o Aurora, ne bi ćebe na sebe i ne bi noge prala. Nikakava si, a pitaš zašto te ignoriše?![]()

Ne znam...mene izbegava u širokom luku . Nikad mi se ne obraća, ne odgovara mi na postove, ne protivi mi se...kao da ne postojim![]()

Kod kojih vas? Zar nisi malopre napisao da si i naš?

Kod kojih vas? Zar nisi malopre napisao da si i naš?
РЕкох по потреби је час наш, час ваш (надам се не биљна).
Манипулација је дар дружења са великим манипулаторима, старим варалицама, па ко се упеца.
biraj dal oćeš da te greje Mingo ili kumovi...![]()
ja sam Srbin, pravoslavne vere...poslednji put ovo pišem i ne zloupotrebljavajte to više!
Tamantije, ošašaviće te ovi sa Shutterstocka što im drpaš imidže.![]()