Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нешто ’вако:

1297119684E96lP8.jpg

Eво их моји предлози за модификацију заставе Србије, да видимо дали вам ће се свидети. Иначе, зашто баш те модификације које ћу извести, нека вам објасни Иван Анђ. пошто сам са њим јутрос причао о томе, па ме мрзи да се понављам.

Предлог бр. 1

zastavasrbija2004.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Предлог бр. 2

novazastava.jpg

Нова застава за ново доба!!!

Eво их моји предлози за модификацију заставе Србије, да видимо дали вам ће се свидети. Иначе, зашто баш те модификације које ћу извести, нека вам објасни Иван Анђ. пошто сам са њим јутрос причао о томе, па ме мрзи да се понављам.

Предлог бр. 1

zastavasrbija2004.jpg

Предлог бр. 2

novazastava.jpg

Нова застава за ново доба!!!

Никад од тебе неће бити добар еуропејац. Где си нашао овако одвратан фонт?

Никад од тебе неће бити добар еуропејац. Где си нашао овако одвратан фонт?

Мислиш на први или на други? Фонтом сам пробао да задовољим разна тржишта у свету, али ако сам негде погрешио ви ме исправите, уважавам све корекције.

Објашњење зашто је застава требала да се промени:

Или само да мало модификујемо заставу, на оном делу где је бела боја напишемо "традиција српских воћних ракија".

Као што на бразилској застави стоји нај натпис "ордем е прогрессо", тако и ми напишемо "традиција српских воћних ракија".

Сви има да се заинтригирају и запитају шта то значи, па када сазнају пожелеће да купе ракију у огромним количинима, пошто мора да је добра чим је доспела на државну заставу.

Тако ће наш сељак зарадити много пара, село ће се опоравити, а државни буџет се пунити тонама девиза.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back