Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао колко ми се сеpе од "оног" човека... Јао, јао, јао... :dash:

Једна искомплексирана, умишљена сељачина ! :dash:

Ко му даде глас??? :roll:

А тек ови брадати дрипци што су се "преокренули"... :dash:

O narode politički..eve malce osveženja...da se nadje :) :hahaha:

srbija.jpg

Легенда
1. Аутономна мађарска Војводина – Сабатка, под управом великог благајника Јожефа
1а. Аутономна мађарска Војводина – Ујвидек, под управом војводе Ненада Личког
2. Панонски Монтенегро – главни град Врбас – Ловћенац
3. НДШ – Независна држава Шокадија
4. Русинска република
5. Аутономна банатска област под протекторатом Румуније

6. Београдски пашалук под влашћу великог паше Бориса Жутог и малих субаша: Млађана од Власотинца, Ивице од Марице, Мики Мауса и осталих великаша
7. Чивијашка републик
8. Слободна бесцаринска зона Лозница

9. СССРС – социјалистичка самоуправна совјетска република Стиг – председник друг Марко од Пожаревца
10. Краљевина Горња Шумадија – династија Карађорђевића – главни град Топола
11. Краљевина Доња Шумадија – династија Обреновића – главни град Крагујевац
12. Биџаленд

13. Моравска деспотовина, три главна града: Јагодина, Ћуприја и Параћин – деспот Палма
14. Влашка
15. Тимочка крајина, самопроглашена, још увек у борби за независност
16. Кнежевина Чачанија и Драгачево, под управом великог кнеза Велимира Првог
17. Ужичка социјалистичка република и САО Златибор
18. Мокрогорски емират – тренутно уздрман сељачком буном
19. Царевина Чарапанија – династија Хребељановића

20. Санџачка џамахирија, главни град Нови Пазар под заједничком управом великог везира Сулејмана и Расим аге Пазарца
21. Јужна Србија, главни град Ниш

22. Аутономна покрајина Лепосавић – Северна Митровица, још непризната
23. Аутономна покрајина Газиводе, главни град Зубин Поток, још непризната, а кад ће бити не знамо
24. Трепча – једна од САД
25. Р.Р.Р. – Ромска република Романија – главни град Владичин Хан под управом оркестра Бобана Марковића
26. Део Србије под бугарском окупацијом
27. Албанско-америчка аутономна покрајина Косово, главни град Бондстил, заменик главног града Приштина – земља хероја и хероина
28. Независна држава, у покушају, Гора, главни град Драгаш

O narode politički..eve malce osveženja...da se nadje :) :hahaha:

srbija.jpg

Легенда
1. Аутономна мађарска Војводина – Сабатка, под управом великог благајника Јожефа
1а. Аутономна мађарска Војводина – Ујвидек, под управом војводе Ненада Личког
2. Панонски Монтенегро – главни град Врбас – Ловћенац
3. НДШ – Независна држава Шокадија
4. Русинска република
5. Аутономна банатска област под протекторатом Румуније

6. Београдски пашалук под влашћу великог паше Бориса Жутог и малих субаша: Млађана од Власотинца, Ивице од Марице, Мики Мауса и осталих великаша
7. Чивијашка републик
8. Слободна бесцаринска зона Лозница

9. СССРС – социјалистичка самоуправна совјетска република Стиг – председник друг Марко од Пожаревца
10. Краљевина Горња Шумадија – династија Карађорђевића – главни град Топола
11. Краљевина Доња Шумадија – династија Обреновића – главни град Крагујевац
12. Биџаленд

13. Моравска деспотовина, три главна града: Јагодина, Ћуприја и Параћин – деспот Палма
14. Влашка
15. Тимочка крајина, самопроглашена, још увек у борби за независност
16. Кнежевина Чачанија и Драгачево, под управом великог кнеза Велимира Првог
17. Ужичка социјалистичка република и САО Златибор
18. Мокрогорски емират – тренутно уздрман сељачком буном
19. Царевина Чарапанија – династија Хребељановића

20. Санџачка џамахирија, главни град Нови Пазар под заједничком управом великог везира Сулејмана и Расим аге Пазарца
21. Јужна Србија, главни град Ниш

22. Аутономна покрајина Лепосавић – Северна Митровица, још непризната
23. Аутономна покрајина Газиводе, главни град Зубин Поток, још непризната, а кад ће бити не знамо
24. Трепча – једна од САД
25. Р.Р.Р. – Ромска република Романија – главни град Владичин Хан под управом оркестра Бобана Марковића
26. Део Србије под бугарском окупацијом
27. Албанско-америчка аутономна покрајина Косово, главни град Бондстил, заменик главног града Приштина – земља хероја и хероина
28. Независна држава, у покушају, Гора, главни град Драгаш

То је добро решење, један леп вид децентрализације, јер свима је више дојадило да грцају под београдском чизмом.:ok:

Жао ми је овог Шомија што су бановали, али његов проблем је што је осетљив и не разуме шалу. Не сме човек да буде паљевина, јер људи овде на крсти кад осете слабост, одмах те растргну на комаде.

Него, пензија једног мог родитеља (еУропејски просрби ће знати ког :mrgreen:) је, повећањем пензија од 1,2 посто, порасла за читавих 30 динара! :hahaha::dash::dash:

Што би рек'о Тихи: снимај, рокај... :twisted:

ne mogu drugar, shvatio sam kako je zivot nekad zao i grub, ja sam samo list na vetru

Ti si zao prema meni, i ja ću svima to da napišem jer sam tužan ali i dalje najlepši na forumu. Ali znaj drugar, to što ti meni ne želiš da pomogneš ne znači da je tabi neću. ja tebe smatram drugarčićem i to mi je najvažnije. ne znam da li si ljubomoran ili zbog nečega uvređen, ali se nadam da će te proći.

Ti si zao prema meni, i ja ću svima to da napišem jer sam tužan ali i dalje najlepši na forumu. Ali znaj drugar, to što ti meni ne želiš da pomogneš ne znači da je tabi neću. ja tebe smatram drugarčićem i to mi je najvažnije. ne znam da li si ljubomoran ili zbog nečega uvređen, ali se nadam da će te proći.

nisam drugar, samo sam potisten :(

I moram da dodam da je Žika pokazao da je drukara. Ja sam razočaran, dođe u kafanu, mi ga prihvatimo a on nama tako, našem kolegi nož u leđa. Danas je malo ljudi koji drže do sebe i morala. Ni u kafani ne možeš više da se družiš da te neki liberalnonapredniprogresivni klon ne prijavi.

I moram da dodam da je Žika pokazao da je drukara. Ja sam razočaran, dođe u kafanu, mi ga prihvatimo a on nama tako, našem kolegi nož u leđa. Danas je malo ljudi koji drže do sebe i morala. Ni u kafani ne možeš više da se družiš da te neki liberalnonapredniprogresivni klon ne prijavi.

Није истина. Ја сам се зезао са њим јер сам видео да је паљевина. Ја нисам ништа слао модератору, а он је псовао мене и претио да ће да ме пријави. Модератор је дошао по његовој пријави и видео како ми се обраћао Шоми. И после тога га бановао.

Сам пао сам се убио. Дечко није нешто нарочито интелигентан. А ја никад нисам друкара био, можете и мајку да ми псујете овде ја нећу ни реч да кажем.

Ne opra te ništa Žiko, hvalio si se i sad je gotovo. Sad si drukara. :mrgreen:

Ја сам га само пецкао, а он је мене псовао и после звао модераторе. Сам је признао. Где то има, да ти псујеш човека и после зовеш модераторе. Кажем ти да момак није нарочито паметан, иако се труди да говори бомбастичним изразима.

Ево, ако не верујеш да нисам друкер, опсуј ми мајку слободно, нећу ни реч да ти кажем. Ево инсистирам!! Опсуј ми мајку и шта год пожелиш.

Мајстор Жика је шаљивџија и није сујетан, и никад није био друкер.

Ево опсујте ми мајку свако ко дође на ову тему. Жика није цинкарош и имам документе. Ево сад ћеш да видиш.

Слободно ми опсуј мајку нећу да се љутим. Чак штавише било би ми драго да то учиниш, да покажем да сам у праву.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back