Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi preskocila, nisam pisao ali posto vidim da postoji interesovanje stavicu vam i slike i sve :)
drugar zika sa drugarima i kamionce, nije se pojavio

Признај да си мало страховао да те не избламирамо, посебно због онога перформанса са прасетом који је требало да изведемо.

Шалу на страну, имао сам добру вољу да одем, али сам већ касно легао, а ујутру су ми искрсле неке веће обавезе. Следећи пут, кад буде нећи већи митинг или нешто заиста важно.

Признај да си мало страховао да те не избламирамо, посебно због онога перформанса са прасетом који је требало да изведемо.

Шалу на страну, имао сам добру вољу да одем, али сам већ касно легао, а ујутру су ми искрсле неке веће обавезе. Следећи пут, кад буде нећи већи митинг или нешто заиста важно.

pa, ja sam ti rekao da treba da se spremis.
jel si ti reefer? jesi, shvatio sam.

Сад си само јадан чемеран и упадљиво глуп и никада веће будале свет није видео, нити ће видети.
И најбоље да си одувек лајао, јер ниси и нема изгледа да будеш човек. Пси уличари су више поштовани него ти.

400_F_4125848_9lh9ylb92yA6x2MAXJkbACC6NQtOBzAB.jpg

Шта је са овом бајрамском темом?
Изненада је нема нигде, као да је у земљу пропала.

А таман сам почео да причам како ми мајстори нисмо бахате сировине, већ културни и васпитани људи са јаким осећањем поштења и моралне свести.

Сад си само јадан чемеран и упадљиво глуп и никада веће будале свет није видео, нити ће видети.
И најбоље да си одувек лајао, јер ниси и нема изгледа да будеш човек. Пси уличари су више поштовани него ти.

400_F_4125848_9lh9ylb92yA6x2MAXJkbACC6NQtOBzAB.jpg

jel ti to meni nesto kazes?

Мени јесу. Још је форумаш Енадин приказао клип Косово је Србија са песмом Видовдан. Иако снажно подржавам независност Косова, ипак ми је било драго због те подршке.

још вам фали Минго па би могли и да се заједно грејете :lol:

па у шта си глед'о?
милица кад је видела тог дасу у аватару, заборавила је и на Бајрам и на Алаха.. а ти? ''срећан вам празник'', ко да је она то хтела да чује :roll:
Па ја не знам шта је хтела, али ја ко велим да честитам празник па све редно...

још вам фали Минго па би могли и да се заједно грејете :lol:

Твој коментар је заиста толико неумесан и непримерен да напросто немам речи.

Почео сам се гласно гнушати тако да сам пробудио укућане који се питају шта се десило. Следећи пут имај мало више такта.

Твој коментар је заиста толико неумесан и непримерен да напросто немам речи.

Почео сам се гласно гнушати тако да сам пробудио укућане који се питају шта се десило. Следећи пут имај мало више такта.

Žiko, ebeš li ti štagod (osim na terasi)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back