Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
је ли Срби, дал се захвали вама неко од бивше браће што им честитате празник? .. па се још утркујете да покажете како сте фини и цивилизовани.. ццц
Исправка. БХ_Цитадела се захвалио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
је ли Срби, дал се захвали вама неко од бивше браће што им честитате празник? .. па се још утркујете да покажете како сте фини и цивилизовани.. ццц
A ti nista ne pricas (ili sam opet preskocila)? kako bijase na iventu? Jel ti bio pajdaš sa kamionče i svinjče?

zaboravio sam sta odakle ne secam se, a sta si me pitao, nisam video verovatno.Šta odakle? Odgovori drugarčiću na moje pitanje, nije valjda da me ignorišeš?.
nisi preskocila, nisam pisao ali posto vidim da postoji interesovanje stavicu vam i slike i sve
drugar zika sa drugarima i kamionce, nije se pojavio
Признај да си мало страховао да те не избламирамо, посебно због онога перформанса са прасетом који је требало да изведемо.
Шалу на страну, имао сам добру вољу да одем, али сам већ касно легао, а ујутру су ми искрсле неке веће обавезе. Следећи пут, кад буде нећи већи митинг или нешто заиста важно.
pa, ja sam ti rekao da treba da se spremis.
jel si ti reefer? jesi, shvatio sam.
Сад си само јадан чемеран и упадљиво глуп и никада веће будале свет није видео, нити ће видети.
И најбоље да си одувек лајао, јер ниси и нема изгледа да будеш човек. Пси уличари су више поштовани него ти.
![]()
Ја то мени.jel ti to meni nesto kazes?
zasto mi to kazes sad odjednom?Ја то мени.
не кажем теби него себи.zasto mi to kazes sad odjednom?
Мени јесу. Још је форумаш Енадин приказао клип Косово је Србија са песмом Видовдан. Иако снажно подржавам независност Косова, ипак ми је било драго због те подршке.

Исправка. БХ_Цитадела се захвалио.
Е па несам вид'о...
pa, ja sam ti rekao da treba da se spremis.
jel si ti reefer? jesi, shvatio sam.
Па ја не знам шта је хтела, али ја ко велим да честитам празник па све редно...па у шта си глед'о?
милица кад је видела тог дасу у аватару, заборавила је и на Бајрам и на Алаха.. а ти? ''срећан вам празник'', ко да је она то хтела да чује![]()
још вам фали Минго па би могли и да се заједно грејете![]()
zaboravio sam sta odakle ne secam se, a sta si me pitao, nisam video verovatno.

Твој коментар је заиста толико неумесан и непримерен да напросто немам речи.
Почео сам се гласно гнушати тако да сам пробудио укућане који се питају шта се десило. Следећи пут имај мало више такта.